3 måneder, 8 dage siden

Ferie stadig

Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
3 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
14 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
4 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
10 år siden
Dagen i dag
Salomon
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
6 år siden
Problemer?
EmmaBechh
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
3 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
9 år siden
Kontrol-alt-delete
Ansu Orheim ...
1 måned, 3 dage siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
12 dage siden
Døde dun
Tine Sønder ...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
9 år siden
The same old storie
Julia Stampe
5 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
10 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
5 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
8 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
10 år siden
Håb er lige så hult som f...
Ansu Orheim ...
7 måneder, 10 dage siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
5 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
8 år siden
Træt
Ansu Orheim ...
8 måneder, 27 dage siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
7 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
3 år siden
Nyt år
Martin Micha...
2 år siden
Еnke
Halina Abram...
5 år siden
Befred hva ik ka ændres, ...
Ansu Orheim ...
1 måned, 5 dage siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
9 år siden
Hej dagbog, - det er ferie, - og hvad bruger man så sin ferie på.. Jo, man kan jo starte dagen med at gå efter ondskab. aka religiøse. Så jeg tog fat i ham, der mener at dna er kode.. hvilket det ikke er, ikke på samme måde som mennesker laver det.. så det kan ikke sammenlignes. Code, giver det resultat man forventer.. det gør dna ikke på samme måde.. det er mere "random" Men jeg ved, det kan være svært at overbevise en religiøs om direkte.. Så, jeg begyndte at nævne hvordan vores krop viser tegn på, at den ikke er designet, men nærmere udviklet via en mutations proces. Jeg fik også spurgt, om han mente at hans gud var en retard, siden vores kroppe er skabt med så mange fejl... og lod den hænge der.. for så begyndte han med hans jesus.. Jesus og biblen er de kristnes SVAGHED, og ikke deres styrke. Det er som at vise bugen for mig..for så kunne jeg starte med, at jesus var en DÅRLIG umoralsk historie.. der viser, at hans gud er retarderet.. En gud der sender sig selv, pga sig selv.. så han kan ofre sig selv, til sig selv, for regler...and shit you not,.han selv har lavet.. tænk, hvis vi som samfund lavede den.. så ville de rige kunne hyre en, til at tage skylden for de ulovligheder de begår.. så en anden kunne tage deres straf. Så lavede han endnu en fejl logik.. så mange tror på det.. yeps, og engang troede de fleste også, at jorden er flad.. men med tiden er folk blevet klogere.. det kan religiøse også blive.. og folk som mig, skal nok være der til at få dem ud af de huler de har gemt sig ud.. igen, hvis folk troede på voltemort, ville voltemort også ha samme magt i samfundet.. det gør bare ikke, at voltemort er virkelig.

anyway :) en dag hvor man ikke kan smadre løs på en religiøs der selv stiller sig op, og indbyder til logiske tæsk.. er en dag der er spildt. Når vi engang har fået fjernet religion fra folks naive måde at tænke på, så vil verden blive meget bedre. Verden vil blive langt mere fredelig, og god overfor andre.. religion vil ikke være der til, at lave et "de andre" og folk vil forstå.. at der kun er denne verden, og at vi har ansvaret for at gøre den bedre. Intet andet kan.

hej igen dagbog, - så er jeg gået i gang med at hakke lidt på abort modstandere. Kommenterede også på en der som mig, er ateist.. og IKKE feminist, men går ind for ligestilling.

har købt aftensmad til de gamle, - mor fortalte, at hun næste fredag skal ha 2. gang kemo. Det er hårdt at se sin mor på den måde.

Så kom jeg lige forbi en feminist imens jeg scrollede nedad på FB, - jeg havde lyst til, at give hende tørt på. hendes mande had, og manglende forståelse for, at alle regler ikke er til mænds fordel, langt fra. Jeg er med i en del debatter lige nu.. hun er blind, og ser ikke det store billede.

en kvinde fortalte en historie om, hvordan en mand havde sagt noget dumt til hende.. jeg fik lyst til at fortælle et par af mine historier.. f.eks den om, at jeg som mand ikke måtte ha skæg som medarbejder i den koncern, af en kvinde.. som så også fortalte mig, at jeg så bedre ud uden skæg.. hvis det ikke er dårlig moral at sige til en mand, så ved jeg ikke hvad er.. så bliver man bedømt på sit udseende.. tænk, hvis man havde sagt noget lignede til en kvinde.. historier man ikke høre så tit.. for mænd fortæller dem ikke, - vi går i stedet videre med vores liv.. i am just different, i am mgtow.. f with me, and i f back.. like if you are a man.. i dont care..

så var der en der skrev et joke opslag om, at hun ville ønske at hun kunne aflevere sin krop i et fitness center, og hente den tilbage når den var færdig.. kunne ikke dy mig og skrev.. tror ikke du vil kunne undvære den sååå længe.

så kom hende abort modstanderen tilbage, - hun mente ikke den video jeg linkede var relevant :) hun forstod den bare ikke.. hun linkede en stråmand video, hvor en abort modstander snakker om, hvilke holdninger abort tilhængere har på området, men ikke objektivt.. men mere, "de siger, at mænd ikke må udtale sig, fordi de ikke har en livmoder, - de må være bange for vores holdninger" - i stedet for at remse op, hvilke holdninger du mener folk har, så spørg dem! så jeg linkede en video, der viste en abort modstander der gjorde sig selv til grin, ved ikke at kunne se forskel på et elefant foster og et menneske foster.. de ser ret ens ud ;) fordi det er et foster, og stadig ikke et menneske. Så forsøgte hun sig med, at jeg manglede empati.. Nej, men jeg har ingen empati for folk, der vil knægte andres rettigheder over egen krop. er man imod abort, kan man selv lade være.. Prøvede at forklare, at hendes stråmand blot med mødt med en stråmand.

så kom jeg til næste debat, - en kvinde skrev, at alle mænd skulle lære ikke at voldtage.. seriøst? generalisering much?.. hvor høje tanker om sig selv, og kvinder generelt, har hun ikke. Hvis en kvinde slår mig, - skal alle kvinder så lære, at de ikke må slå mænd? hvis en hund bider mig, er den så gal med alle hunde? ud over det, skrev jeg, at hvis hun ikke fattede at problemet var hendes generalisering, så skriver jeg det gerne lidt mere hårdt.. Jeg ville aldrig røre hende, eller andre med en lang kæp! Jeg er blevet mgtow munk, og går nu kun op i, at leve det bedste liv jeg kan.. og der er kvinder kun en forhindring. Så alle mænd? go away now.

så var jeg hjemme ved mine forældre igen.. for at spise sammen med dem.. jeg havde jo medbragt maden til dem. - ja, jeg er kommet vidt omkring på debatterne i dag. for abort og lige stilling, imod folk guder og feministisk mande had.

nu vil jeg sætte mig ned og slappe af med noget musik :) De-generation x. Da jeg er fra den generation. X.

18:36, - satte et stykke over, der minder mig om mig.. "lone wolf" - jeg har altid været en lone wolf. Jeg satte min hhx hat på mig selv.. imens jeg sagde dette højt, - jeg tog mig denne uddannelse, med hjælp fra INGEN..så jeg sætter selv min hat på.

Jeg sætter mig tit for mig selv, og andre har tit spurgt om jeg ikke ville sidde sammen med dem.. men jeg får intet ud af, at sidde der med andre.. pedellen var bekymret for mig i telefonen sidst.. so many things i dont say.. because i dont care! while the left hand attacks, the right is free to plan.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie stadig er publiceret 01/07-2022 09:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.