1 år, 6 måneder siden

Arrogance

Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
11 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej dagbog, holy shirt.. en arrogance! En kvinde skrev til mig, det sædvanlige med at man blot var bitter, og der nok skulle være en derude, men at det ikke var hende, for dertil var vi for forskellige.

Jeg havde ikke skrevet til hende.. men måtte jo svare.. cos i am not just bitter, i am better! For det er for let at tænke, end at det kunne falde hende ind, at jeg nok også har ret! Hun kunne ha duperet mig med den, da jeg var 20.. men ikke idag.. i have become stronger then she can imagine.

Jeg skrev også, at hvis man har en pose fyldt med æbler.. og man bliver ved med at hive et giftigt æble op af posen der skader en, er det så en god ide at fortsætte med at hive æbler op? Eller bør man stoppe, og overveje at lægge sine kræfter i noget andet? Det er en til en logik. Det handler mere om, at bruge sin tid på noget der er bedre, end på at blive skuffet over det ene giftige æble efter det andet.. at konstatere at posen er fyldt med giftige æbler, har intet med bitterhed at gøre, men mere med en erkendelse af virkeligheden som den er.

Hvis du kendte en kvinde, der gik fra den ene dårlige mand til den næste, ville du så sige at hun skulle finde endnu en, og at hun bare var bitter hvis hun ikke forsøgte igen? . eller sige, at hun skulle finde noget andet at bruge livet til? For det er ikke livet værd.

Hendes arrogance består i at lave en.. " ikke os, vi er for forskellige" hvad får hende til at tro, at jeg ville ha noget med hende at gøre uanset hvad? Typisk kvinder, jeg gætter på at de fleste ikke selv kan se, hvor stupidt det lyder at sige til en mand, der på intet tidspunkt har forsøgt at score hende.

Going to a man with a profile, that sort of says" go away woman" - saying shit like that.. the level og arrogance...mind blowing.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Arrogance er publiceret 12/09-2022 00:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.