1 år, 7 måneder siden

Ted, Brev og weekend

Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Hej dagbog, - Så jeg har lige kommenteret på min yndlings ateist. En mand jeg har fulgt i årevis på Youtube. Han svare tit på mine kommentarer, men jeg har også haft lejlighed til at spørge ham om hans holdninger på et par områder. Jeg er som sagt 99% enig med ham i alt.. med en enkelt lille detalje hvor vi er forskellig. Nå, denne video var med ham, hvor han var ude for at snakke med religiøse, og han faldt over nogle mormoner. Så jeg pausede video'en poppede nogle popkorn og tog en flaske sodavand med ind til skærmen.. jeg vidste at denne video ville blive god. Så ventede jeg ellers på, om jeg kunne se det moment i deres øjne, hvor de fandt ud af, at de havde begået den fejl, at prøve at sælge deres ikke rationelle tro, til en ateist. Det moment, hvor de prøver deres sædvanlige bavl, men får et logisk svar der kortslutter hele deres korthus.. og hvis de ellers er ærlige, godt kan se, at det de sagde ikke giver mening. Det er derfor JV'erne ikke TØR ha en debat.. de tør kun prædike.. aka, sige deres ulogiske bavl, uden at tage imod et svar.. de ultimative Kujoner.

Nå, men i videoen spurgte han os.. sit faste publikum, om vi ville se ham tage ud, og lave et stunt med, at han kunne gætte alles køn! (mand eller kvinde) - Jeg skrev dog til ham, at det ikke ville gå ham så godt der.. ikke at han skulle tage fejl af det jeg mener, - men den slags mennesker, er ikke interesseret i debat. De tror i større grad, at de kan diktere hvad folk skal mene, og skriger op om fornærmelser og "safespace" - når de bliver udfordret på deres holdninger. Jeg skrev til ham, at disse mennesker er fanget i deres følelser, - og at man ikke kan føre en rationel samtale med folk der er fanget i deres følelser.

Det er ikke fordi jeg ikke har følelser, - jeg ved bare, at man ikke kan bruge dem til at finde ud af, om noget er rigtigt eller forkert.

Nå, - så til brevet. kvinden der troede hun kunne bruge den gamle metoder om, at man bare var bitter på kvinder.. havde skrevet et 3. brev.. som jeg ikke læste mere end en linje af.. da hun havde slettet sin profil.. så jeg vidste at jeg ikke kunne svare.. og det betød, hendes brev var ligegyldig. Man skal ikke skrive, hvis man ikke er klar til at modtage et svar.. så er man en kylling/kujon. Der stod noget med, at "det kunne man diskutere med ikke her" - altså skrev hun ikke noget rationelt. Der ville ikke være nogen forskel på, om man snakkede med mig her, eller om man snakkede med mig "face to face" - folk der har en tro på, at samtalen ikke ville forløbe ligesådan har ikke mødt mig. Jeg respektere ikke folk mere, bare fordi jeg kan se deres ansigter..

Min hjælper er begyndt ikke at sige god weekend til mig mere, - hun ved, at det er noget der ikke betyder noget for mig. I stedet sagde hun, at hun håbede at jeg ville finde en religiøs jeg kunne diskutere med.. hehe, det kan jeg forholde mig til..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ted, Brev og weekend er publiceret 16/09-2022 20:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.