1 år, 6 måneder siden

Børn...

heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Hej dagbog, - pludselig spurgte nogle børn mig, om jeg ikke selv havde kone og børn.. jeg sagde nej, så alt min tid og mine penge går til mig selv..så jeg lever livet ikke for at tjene til andre.. da de så snakkede om deres dyre telefoner, spurgte jeg dem om de selv havde været ude for at arbejde.. mej det havde de ikke.. imens de sad og snakkede om, at de elskede iphones.. et af de dyreste mærker der er.. de lavde den gamle, hvad hvis du fik børn.. det gør jeg ikke, heldigvis.

No wife, no kids! Den gamle kenny der troede på eventyret om kærligheden , er død! Jeg dræbte ham. Hans håb var ødelæggende..det stod i vejen for mit liv. Så jeg har gjort alt hvad jeg kunne, for at brænde de broer af... aldrig mere!

Men hey, - måske er jeg blot en af de første, der finder ud af at alle de eventyr vi blev fyldt med som barn, er løgne der intet har på sig... and hey, i am no prince.. but you are no princess either. En del af dem jeg ser på dating nu, mener godt lidt om en person fra et eventyr...Maria Magdalene...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Børn... er publiceret 24/10-2022 13:26 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.