1 år, 6 måneder siden

Drøm

70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg havde en drøm i nat. I drømmen så jeg et hvidt lys, og min krop blev fuldstændig opløst i et hav af ild. Pludselig sprang jeg videre ind i en anden krop, som var total beskadiget. Jeg kunne næsten ikke gå, og der gik ikke lang tid, inden denne krop faldt død om på gaden. Så var jeg igen et andet sted, omgivelserne var en total smadret by, og jeg var en del af en kamp enhed, der forsvarede sig imod nogle andre.

Nå da jeg vågnede op, kiggede jeg efter hvad der var i nyhederne. En fagforening der mente, at grunden til at der var så få mænd der var sygeplejerske, var at lønnen var for lav.. haha, - Så grunden til, at der er så få kvinder inden for IT fag, er ikke at de bare ikke interesseret sig for IT så meget som mænd gør? Det er ikke lønnen der total afgør hvor mænd søger hen, - men kvinder vil generelt gerne arbejde med mennesker.. og mænd vil gerne arbejde med ting. Og ja, det er generelt sagt.. for der er da 4% mænd, der vil være sygeplejersker..Der vil altid være folk der lægger uden for det normale, - det modbeviser ikke reglen.

Jeg siger ikke, at lønnen er hverken høj eller lav, - Det har jeg ingen anelse om. Men at påstå, at løn betyder alt for mænd, er ikke rigtig. Et eller andet sted, virker det også som om, at man har ansat nogle folk, der ikke går op i deres arbejde, på enkelte plejehjem.. gad vide hvad der ville ske... hvis løkkes plan om at sende unge mænd ud at arbejde der, kom til at ske.. hvor mange historier om ulykkelige ældre der så kommer frem..

22:14 det var den ferie, - min ryg gør stadig ondt efter faldet. Det er som om den er blevet presset sammen i lænden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drøm er publiceret 23/10-2022 14:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.