1 år, 9 måneder siden

Ryggen

Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
8 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
2 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Hej dagbog, jeg har ikke kunnet sove i nat.. klokken er stadig kun lidt over 6.

Jeg har ondt i ryggen efter igår. Jeg faldt ned af stolen, da den kørte tilbage i mens jeg sad yderlig på den.

Jeg var inde for at kigge et par dating profiler, - der var det sædvanlige. Natur og rejser.. jeg husker på mine 2 joke billeder.. da en sagde, at jeg ikke havde været i naturen, eller kendte til den.. ellers sådan noget.. at de blev glade af den.. så jeg tog et foto af mig selv ved siden af et træ, hvor jeg røv keder mig..som kontrast til et foto ved en computer, - ligesom en del kvinder ikke fatter computere, så ser jeg intet sjovt i at være i naturen. Hvad kan være mere kedeligt, end at stå og kigge på et træ? Jo.. at stå og kigge på flere træer. Det samme gælder stranden, - strand og skov, dobbelt op på kedelige.
Hvilket selvfølgelig gør, at rejser bliver ligeså kedelige.. med et endnu ringere perspektiv om, at man har brugt penge på det.. på det område forstår jeg karl pilkington, i rejse programmerne "an idiot abroad" - heh, da han kom til den kinesiske mur, og fandt ud af, at det meste af den der var tilbage var lavet i 80erne.. så vidt jeg husker ham sige..big woop.

Nå, jeg vil se om jeg kan få sovet lidt mere..

19:22 - min ryg har ikke været så god idag. Jeg har stadig ondt i den, efter jeg faldt ned fra min kontorstol. Den har hjul, og rullede væk da jeg sad ynderligt på den.

Jeg er skuffet over den guild jeg gik med i, med min hoved konto..toppen aner ikke hvem jeg er, siger jeg noget bliver det ikke set af dem, men i stedet siger de noget af det samme selv. Toppen kendte ikke mit navn, selv om jeg konstant er en af dem der er øverst i alle guildens samarbejdsspil. Top 2 i de to geos, var nr 1 i tw.. vinder de fleste raids.. omkring nr 5 ud af 50 for spillere i guilden med flest gp.
Også bliver man nærmest ignoreret. I min guild, den jeg har med den anden konto, der snakker jeg med alle der siger noget, - ingen får lov at tale ud i rummet, også blive ignoreret. Det er vigtigt, at dem der siger noget, ikke føler at de ikke vil blive hørt. Det er en del af ens arbejde som leder, at lytte og kommunikere med alle.. uanset deres status.

Så jeg tænker på at forlade dem om et par måneder, når der har været ls geo tid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ryggen er publiceret 22/10-2022 06:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.