1 år, 3 måneder siden

En ond drøm

Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Hej dagbog, - jeg havde en drøm mere den anden dag, og jeg kan ikke give slip på den i mine tanker. Jeg drømmer kun lidt, så når det sker, så er jeg begyndt at lytte til dem. Jeg har før oplevet, at der er noget i mine drømme, som jeg har lagt mærke til, en frygt jeg skal være opmærksom på. Jeg burde sove nu, men jeg kan ikke gøre det, før jeg i det mindste får noteret min drøm.

Jeg drømte, at mine forældre var blevet fanget bag en væg. Et hvidt snerle uhyre havde brugt sine fire tentakel arme og hevet dem igennem et vand hul, da de kom for tæt på. I drømmen tænkte jeg, at uhyret skulle tage mig med. Så jeg placerede mig ved det lille vandhul, og ventede på, at monsteret skulle vikle sine hvide arme rundt om mig, og hive mig ned og med om bag vægen. Da monsterets hvide arme greb fat i mig, vækkede det et raseri i mig. Uhyret der havde grebet fat om min arm, forsøgte at trække mig ned.. men det kunne ikke..i stedet som uhyret trak, begyndte væggen at slå revner. Uhyret forsøgte nu at give slip på mig, men jeg tog fat i dets 4 arme med min hånd..alt min vrede og had havde aktiveret en styrke.. der nu trak monsteret og væggen fra hinanden... til væggen gik i stykker, og alle der var fanget blev frie igen.

Min drøm skiftede syn.. jeg stod nu på en skole, som jeg ikke kendte. Jeg kunne ikke finde vej, jeg ledte efter min jakke med mine ting i, og toget var ved at gå.. det sidste tog, så jeg ikke kunne komme hjem. Jeg ledte rundt omkring.. også vågnede jeg af drømmen..

Mine drømme indeholder altid det jeg er bange for... det er som du kan se, ikke altid lige realistisk det jeg drømmer.. men det har en rod i noget.

Jeg tænker, at monsteret og mine forældre.. handler om, at jeg skal tackle min angst for at miste dem.. men at dette monster smadre jeg indtil videre.

Den sidste del, handler vist bare om at jeg er bange for ikke at nå min bus. En scene der er sat i fortiden, hvor jeg ikke følte mig hjemme. Dengang jeg var bange og ikke var blandt venner. Som sagt, mine drømmer giver mig tit en billet til angst.. noget jeg skal se på, så jeg kan overkomme den. Det lærte jeg, af en af mine første og gentagne angst drømme.. som jeg havde som barn første gang. Den hvor jeg er tvunget ind i et hus med spøgelser.. hvor skal konfrontere spøgelset.. jeg husker tydeligt, hvordan den drøm konstant skræmte mig.. indtil jeg havde ændret min virkelighed.. da spøgelserne så i drømmen begyndte ar komme ud af væggen.. blev jeg ikke længere bange i drømmen.. i stedet fik jeg en rygsæk på fra ghostbusters, og begyndte nu at jagte de spøgelser i drømmen.

Jeg havde konfronteret min angst i virkeligheden, hvilket havde ændret min drøm..fra at jeg var bange og jagtet, til at det nu var mig der jagtede.

Selv om de angst drømme, giver mig noget.. lader mig se noget fra virkeligheden..så vil jeg godt bare hellere ha en god drøm, fyldt med fred...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ond drøm er publiceret 26/12-2022 01:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.