1 år, 4 måneder siden

Disney Kærlighed

skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
12 år siden
Hej dagbog, - efter at ha hjulpet en del med termins prøven i dag. så overhørte jeg en lære tale med nogle elever. Eleverne mente, at homo kærlighed ikke var rigtig kærlighed. læreren forsøgte at forklare dem, at det at elske et andet menneske er det samme for alle. Jeg tror han var ude i at sige, hvad de dog var for nogle snerper eller sådan noget. Jeg tænker kort på min vej, - at livet kan være så meget andet.

Så kommer jeg hjem, og imens jeg spiller sætter jeg en video over, med en ateist som jeg eller har været ret enig med på mange områder, - men på det seneste er han faldet fra logikken. Det sker tit, når folk begynder at udtale sig om noget andet, end det de er på hjemmebane med. Han startede dog med at sige, at med mindre man er en af de få, - så har alle brug for sex.. også lavede han den gamle, at mænd der ikke får sex, mener at de har ret til det.. Jeg lavede straks en picard meme. Så jeg kommenterede, eller rettere sagt Jester kommenterede, - Jester er min indre "narrator", der fortæller min historie. Det burde være ham der fortalt alt på engelsk.

Sagen er den, at selv om jeg aldrig har købt eventyret om guder, - så gik Disneys eventyr om kærligheden ind i mit hoved, - indoktrineret i at tro, at kærligheden var den eneste vej til lykken. Jeg har kysset mange tusser, men ingen er blevet til en prinsesse.. i stedet har jeg pludselig stået med et orme ædt æble. Der er ikke ord for, hvor skuffet og ked af det man bliver indvendig, når det viser sig, at det forholder sig sådan. I Disney universet, findes der ikke mange af den slags,.. Men i virkeligheden er sagen en anden. Så når nogle laver den der, at mænd bare mener de kan forlange sex, - og at det er derfor "vi" er sure! - Så tænker jeg, hvilken planet er de fra? Hvordan kan de få "GÅ VÆK, JEG VIL IKKE HA NOGET MED JER AT GØRE" til at blive, at vi blot kræver sex? Hvor op i sin egen numse skal man være?! for at se et "fuck af" som et, jeg vil ha dig! -

Kærlighed er ikke den eneste vej, - vi ønsker ikke alle sex! og dem der blindt leder af det skal forstå, at der er en pris! en pris ved at lede, en pris ved at være sammen med en.. Og er man ikke villig til at betale den pris mere, skal man ikke blive ved, - og man skal ikke fortvivle, - for Disney eventyret holder ikke! Det er muligt at blive lykkelig uden en anden, - Lykken kan findes igennem at blive god til det, DU har lyst til.. at kunne bruge DIN tid, på DIT liv. Det er en sandhed man ikke bare skal affeje med, men en dårlig påstand der ikke hænger sammen, eller ved at sige, at man bare har brændt sig... Selvfølgelig har jeg brændt mig, men af skade bliver man klog.

Imens ser jeg nye forside beskeder fra kvinder på dating siden. - "hvor er i mænd, skriv til mig" - Nooo way. - we have been there, but we are free now...

Det tætteste jeg kommer på en sang, jeg kan lytte til, som viser hvad jeg føler er "Eminem - No Love"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Disney Kærlighed er publiceret 10/01-2023 18:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.