9 måneder, 19 dage siden

Smerte

Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Hej dagbog, - Mor har stadig smerte i tarmen går jeg ud fra. Hun skal på toilet langt mere, - Jeg tænker det er værd at nævne, for hvis man skulle kigge tilbage på forløbet, så er det gode informationer. Det er det gode ved en dagbog.. Den minder en om, hvordan det lige var.

Jeg prøver at svare ham den religiøse på hans Religionsfrihed, - det er det gode ved, at ha haft de diskutioner tusinder af gange, - man har hørt det hele før.. det giver mig en god mulighed for at vide lige præcis hvad jeg skal svare. Det handler ikke om, at jeg vil forbyde ham at tage fejl, - Men religionsfrihed må nødvendigvis føles af frihed fra religion. Dvs at folk ikke skal tvinge deres religion ned over andre! Hvis denne frihed fra religion fjerner det vedkommende vil have under religonsfrihed, - så vil jeg ha en religion, hvor du skal betale mig 100 kr pr dag, også må jeg frit sparke dig i numsen hver dag, - og så må jeg ikke kritiseres for det. Jeg ønsker ikke dette, - men det er et eksempel på, hvorfor frihed fra relgion må vægte højere.

Derud over vil han stadig ikke være fri for kritik, - Hvis du lufter din religion i offentligheden, siger du samtidig også ja til at folk må kritisere din religion. Hvis du ikke vil kritiseres, så hold din religion for dig selv. Så brugte jeg også eksemplet om, hvis en mand sad på en restaurant, og sagde højt at han ønskede og håbede at alle snart måtte dø, - så vil folk tænke, at det var en sygt at sige det! - men fordi det er religion, så har de i lang tid fået fribillet til at ytre sig sådan, uden at folk pegede fingre af dem, for at sige "sygt" - men ikke længere.. Så ja, jeg fortsætter med at hamre på ham, - han stak næsen frem.. og han ved ikke, hvem jeg er..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smerte er publiceret 13/07-2023 17:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.