5 måneder, 18 dage siden

En dag mere

Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hej dagbog, - Min bror var hjemme ved mine forældre da jeg kom. Det er fint, - Så siger min mor, at jeg ikke kan finde ud af at lave en halv æggemad til hende, - med et smil.. så siger min bror, at så kan han da lave det..så siger min mor, at det var fordi jeg lavede en Hel æggemad til hende.. hehe..så smiler min bror og siger et eller andet.. hvortil jeg siger, at jeg smurte brødet med smør, og kom æg og rejer på, samt en stribe majo. Han sagde noget med, at præcis det som det skal være.. med det hele stykke brød,- Han var helt med på, at det gælder om at komme noget på der feder til min mor. Han stod også på spring for at lave noget til hende.. Men i dag ville hun ha resten af det aspargs suppe de fik igår.

Jeg havde som sagt taget 4 suppe potter med til hende.. 2 store kratoffel potter, 1 lille kartoffel pot, og en med nogle nudler... ah men hun mente de var for store.. så jeg sagde, prøve dem nu lige først..

Så snakkede hun igen om den jakke hun ville bestille til mig, - og græd da hun sagde, at det nok var det sidste hun kom til at give mig.. Jeg holdt om hende.. Jeg var ikke forberedt på den sætning, - Jester har gennemset sætningen og forberedt et svar til næste gang jeg ser hende, eller til når jakken kommer.. "Jeg er glad for den, men du har givet mig så meget andet der er langt vigtigere.. hver gang du har været der for mig, igennem hele mit liv.

Engang imellem får jeg ikke sagt det, der skal siges.. Men mit hoved kører alle sætninger igennem, og finder efter det mest rigtige svar, - som jeg så kan bruge næste gang.

Vi huskede tilbage på den dag, hvor vi var i tyskland og spiste fiskeboller! de var gode..

Jeg snakkede med min far, - han ville gerne være med på de hotdogs jeg laver i morgen. Det er fint, - jeg har købt de lækreste brød til det, - selv han synes de var usædvanlig gode.. han plejer ikke rigtig at sige noget, - alt kan spises for ham.. så jeg købte nogle pølser, så laver jeg de hotdogs til ham i morgen også.. Jeg får nok ikke min mor med på en.. selv om det ville gøre mig glad.

Det at kunne gøre noget, for dem man holder er, - er det vigtigste i verden for mig. Når jeg bliver alene, er det slut med det..

tilgengæld sagde jeg, at hun altid havde været der for mig, da hun sagde at havde købt så meget til hende..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En dag mere er publiceret 12/11-2023 14:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.