4 måneder, 7 dage siden

Det usagte

Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
16 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
12 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
4 måneder siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
16 dage siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
5 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik som sagt købt nogle grav lys til min mors grav. Jeg mærker sorgen hos min far, og føler den selv ved, at det er underligt at mor ikke er der. Jeg har købt mad til mig og min far, til imorgen.

Så har en af mine mors sidste brødre, vist meldt sig ind i noget pinsebevægelse.. så jeg var glad for, at jeg havde mit ateistiske A på, den dag, så han kunne se det.

så kom jeg forbi flere FB posts idag, hvor jeg havde lyst til at sige noget.. En mand sagde noget omkring mænd og kvinders evner til at være alene, - straks var der en hvid ridder, der kaldte ham for en incel, - du ved, når man ikke har argumenter, så tror de dummeste i blandt os, at det at kalde folk for noget, udgør noget der betyder noget i en debat. Jeg havde sådan lyst til at skrive, om folk omkring ham mente at han var super, når hans debat egenskaber ikke rakte ud over ad.hominem.

Der er som sagt en kæmpe forskel på mig og incels, - Incels vil bestemme over kvinder, og have dem på deres præmisser.. - Jeg er ligeglad med kvinder, og har ingen præmisser! men som i Phil Collins sangen "in the air tonight" - hvis du fortalte mig, at du var ved at drukne, ville jeg ikke række dig hånden. They care, i dont.

En anden kvinde havde skrevet en kommentar på DanmarkC TV's artikel omkring mænd der bliver voldtaget, at mænd også fik psykiske mærker bagefter, - der havde kvinden så skrevet, at det vel ikke var noget nyt, for kvinder og mænd er ens ! - i den stil.. Det nye er, at ingen plejer at snakke om det hos mænd.. det er altid kun kvinder.. Og er det ens? er der også kvinder der voksner op, og skal være stærke? eller har piger mere lov til at græde? - måske skulle jeg ha skrevet og udstillet hende, i bedste Go F yourself.. stil. Kvinder, når alt ikke handler om deres problemer...

Ham broderen til min mor er selvfølgelig gået videre til den næste religiøse bevægelse; - Det er klart han ikke kan andet. Han har invisteret i sin tro! Han har både mistet en af sine sønner, og hans kone døde da hun gradvist mistede sin hjerne, så hun til sidst ikke kunne spise mere.. Det vil være nærmest umulig for ham nu, at indse at alt det han har troet på, blot er en løgn han har købt.. Sorgen fra alt det, er ikke så slem hvis man blot tror og håber på, at man ser dem igen.. Det er et spil lotte, hvor du aldrig får svaret.. så du render konstant rundt og tror, at du på lørdag får den store gevinst.. selv om du aldrig har set et spil der hedder lotto, men du har alligevel købt en kupon af en der solgte dig den..for ååh det ville være så godt hvis du vandt! - selv om ingen har kunnet vise dig, at spillet findes.. anyway, han har i bedste "sunk cost fallacy" sat sine "penge" på det.. Hvilket ingen får mig til, unden ordentlige beviser.. jeg har spurgt efter dem konstant, men INGEN har kunnet give mig noget.. de snakker altid om Tro, og det er den hurtigste måde til at tage fejl.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det usagte er publiceret 14/01-2024 17:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.