3 måneder, 7 dage siden

Kom nu bare an!

Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 9 måneder siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Hej dagbog, - Jeg har kigget videre på video'er fra en kristen der debatere med muslimer på speakers corner i england! :) det er ret sjovt at se på.. hvordan de påpeger hinandens bøgers fejl, og forsøger at dreje deres egen.. 2 der tager fejl, er ligeså sjov at se på, som en der har ret og en der ikke har.. Jeg var dog nød til at kommentere, for begge var de selvfølgelig imod ateister.. :) hehe. Men ingen af dem, ville ha en chance imod mig i en debat. For jeg ville bruge den kristnes ord imod ham, samt sige få ord inden.. så som "gish gallop" hvor folk tror at de kan lave en .. A..og b og c og d...- selv om A er forkert..så fortsætter de.. man er nød til at stoppe folk ved A, - for du kan ikke bygge et fundament på noget der ikke holder.. og Hvis jeg ikke når igennem alle punkter, så betyder det ikke.. at C og D er rigtig.

hehe, og for blive i billedsproget.. så sætter jeg lige Tom Waits over med "hell broke luce" - anyway.. ham den kristsne lavede den med, at folk der ikke tror sender sig selv i helvedet :) fordi de har vundet en billet de ikke bruger :) sødt.. Men, vi kan ikke se nogen beviser for at vi har vundet noget som helst.. og INGEN af os vil i helvedet.. så nu er bolden tilbage hos deres imaginære ven! ;) hvad gør deres gud så..? ;) det er ikke uden grund, at en del religiøse nu i stedet tænker, at ikke religiøse bare dør uden at der så sker mere for dem.. for de kan se fejlen i den med, at man sender sig selv..

Lige nu, er jeg i gang med en der tror på Noah's ark :) hahahaha... Der er ingen beviser for, at der har været en global oversvømmelse, faktisk mener man er den historie der er i genesis, er en sammensætning fra mindst 2 andre oversvømmelses historier fra Mesopotamian.. yep ;) "i come prepared"

skrev det til ham nu :) samt det jeg kan huske fra Rickes Joke.. 2 kraver i ørknen kommer gående hen imod noahs ark.. Den første siger "skulle vi ikke bare flyve ind?" nr 2 siger... "naaaaaaa" - nr 1 siger.. men vi kan nå ind og få en god plads" ... nr 2 siger.." neeeeeeej" - nr 1 siger "kom nu!" - nr 2 siger.. "nej, prøv at se hvor ondt de 2 giraffer skuler til os, hvis vi snyder foran i køen..."

Haha, så forsøgte han sig med bibelske påstande.. så prøvede jeg at vise hvor tåbelig han er, ved at skrive at jeg havde en bog, hvor thor red på sine geder på en regnbue.. så det måtte være sand, fordi det stod i en bog..jeg sagde, at jeg ville bruge påstande som ham.. med det fløj over hovedet på ham..så han ville se den bog!!! Lol.. så jeg forklarede, at man ikke kan bruge påstandene i en bog, som beviser for samme bogs påstande! Aka, alle kan skrive noget pis, uden at det er sandt. Thor red ikke på en regnbue, fordi det står i en bog..det er blot en påstand! Det samme gælder for biblen..

Anyway :) det er logiske udtværinger af religiøs idioti, der gør en aften god.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kom nu bare an! er publiceret 13/03-2024 19:34 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.