20 år siden

Hektisk december måned

Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Godt nytår 2004!

Jeg synes, at min december måned har været så hektisk. Vi har haft mange gæster, og vi har været meget ude. Min mand er medlem af flere forskellige foreninger, og alle afholdt julemiddag, så festtøjet er rigtigt blevet luftet. Det er selvfølgelig ikke så dårligt, men det kan også blive for meget.

Midt i det hele viste det sig, at jeg havde 25-års jubilæum i fagforeningen, så der blev også lige afholdt en middag med stor buffet. Underholdningen var en mand der spillede på harmonika, og han var faktisk ikke ret god til det. Fagforeningen kunne godt har sparet udgiften til ham.

Jeg kom også for sent i gang med julekortene, men jeg nåede det da, og jeg fik også sendt en lille gave til mit sponsorbarn i Cap Verde.

Juleaften var vi hos svigerfamilien - vi var 10 i alt, og min svigerinde havde igen købt for lidt mad!!! En skive flæskesteg til hver og et lille stykke and til hver og så selvfølgelig tilbehøret. Og vi havde heller ingen besvær med at finde mandlen i ris a la manden, for efter en omgang rundt om bordet var skålen tom!!!! Hvornår mon hun lærer det??? Tsk, tsk.

Vi havde en dejlig nytårsaften med 2 gode venner. Vi fik fondue, masser af rødvin og spændende drinks. Vi hørte Dronningens nytårstale og så 90-års fødselsdagen. Vennerne overnattede, så vi havde købt nogle frosne rundstykker, som vi varmede i ovnen. Det var ikke så dårligt.

Nå, jeg synes, at jeg har brokket mig lidt rigeligt her. Jeg tror, at jeg vil have et nytårsforsæt i år, og det skal være: at se lidt mere lyst på tingene, og så vil jeg invitere nogle gæster i januar, det er sådan en lang og mørk måned.

Slut for denne gang.
FruB.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hektisk december måned er publiceret 01/01-2004 23:36 af FruB.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.