20 år siden

Foredrag m.m.

Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Vi har nu boet i vores lejlighed i over 1 år, og vi har nu haft alle familiemedlemmer, venner og bekendte på besøg, så de kunne se domicilet. De sidste 2 venner var her i onsdags. Konen lider af diabetes (i værre grad end min mand), så jeg havde lavet en rigtig diabetes-menu: tunmousse, skinkeinderlår på grønsager og appelsinfromage. Meget fedtfattigt og næsten sukkerfrit. Hun var meget benovet, og syntes, at jeg havde gjort alt for meget ud af det. Det manglede da bare.

I torsdags skulle jeg til foredrag i HK og høre Merethe Kasten fra TV-udsendelsen "Livet er fedt". Det var først kl. 15.00, og jeg kom i god tid. Mens vi ventede kunne vi mæske os i kaffe, te, sodavand og frugt, og selv om deltagerne ikke kendte hinanden, så faldt vi hurtigt i snak. Og tænk Merethe Kasten havde GLEMT at hun skulle holde foredrag i HK!!! :-)). Nå, men aftalen blev så, at hun kunne komme fredag formiddag i stedet, så hvis vi liiiiige ville komme igen næste dag, så ville vi også få sandwich. Det gjorde vi så, og det var alletiders foredrag. Merethe K. fortalte - med megen humor - hvordan hun havde kæmpet mod mobning, lavt selvværd, selvmordstanker og flere andre negative ting.

Søndag var vi til frokost hos en gammel kollega og hendes mand. Det var vældigt hyggeligt, og hun kunne så oplyse, at hun skal være mormor for 5. gang!!!

Vi har også fået købt og samlet 2 skabe mere, så nu kan vi forhåbentlig putte det sidste ragelse ind der. Jeg må altså lære at smide noget mere ud!!!

Godnat!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Foredrag m.m. er publiceret 19/01-2004 23:14 af FruB.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.