20 år siden

Blåt blink m.m.

Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Kære dagbog,
I onsdags var vi til fødselsdag hos svigermor, vi skulle til brunch. Lige inden vi gik, hørte vi radio, og pludselig forsvandt lyden, der kom kun en bzzzz-lyd. Altså: antennesignalet var forsvundet. Vi kom hjem sidst på eftermiddagen, legede lidt med katten, og blev enige om at gå i Bilka, og så ville vi spise noget mad i deres bistro.

Da vi gik hjem fra centeret, var det blevet helt mørkt, og lyset på stisystemet var gået ud. Folk havde lys i lejlighederne, men på gaden var der bælgmørkt. Det vil sige, ikke helt: en enkel skarp projektør og de blå blink fra et par brandbiler flænsede den mørke aftenhimmel. Pyromanbrand igen!! Vi er stærkt plagede af pyromanbrande i vores bebyggelse. En eller flere idioter får åbenbart noget ud af at sætte andre menneskers liv på spil. Hvis bare jeg kunne få fat i ham, så skulle han få……..

Det var heldigvis ikke i vores opgang, men i blokken overfor i nr. 12. Vi kender lidt til dem der bor i stuen, og det var gået ud over deres lejlighed, de må bo et andet sted i et stykke tid.

Vi tændte for fjernsynet, men kunne ikke se noget, da antennesignalet stadig var forsvundet. Så kan vi jo heller ikke høre radio eller gå på internettet. (Vi har - billig - internetforbindelse gennem antennen via kommunen). Men så fik vi set noget af alt det vi har optaget på videoen.

I torsdags kom vi lidt sent op, og opdagede, at der var lukket for vandet!!! Der var sat en seddel op i opgangen, men den havde ingen af os set. Heldigvis havde vi noget kildevand på flaske, så vi kunne få en kop kaffe og te, men badet måtte vi springe over. Og vi kunne stadig ikke høre radio eller se fjernsyn! Så kom der lidt gang i støvsugeren.

Kl. 15.00 var der vand igen, og kl. 17.00 virkede både radio, fjernsyn og internet. HURRA!

Slut for nu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blåt blink m.m. er publiceret 18/10-2003 00:33 af FruB.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.