Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Så har jeg været til nogle undersøgelser med mit underliv for at finde ud af hvorfor jeg ikke rigtig er blevet gravid trods mange forsøg. Jeg har været gravid to gange og begge gange har jeg tabt barnet.

Jeg var så til en undersøgelse i november måned sidste år hvor jeg fik taget nogle blodprøver for at måle mine hormoner, samt en alm. ubehagelig gynækologisk undersøgelse. I onsdags fik jeg så svar på det hele. Jeg producerer for mange mælkehormoner samt for meget mandligt hormon. Det er årsagen til at jeg to gange har haft en spontan abort, samt jeg kan faktisk ikke blive gravid ordentligt på normal vis.
BANG sagde det inde i mit hoved da den besked kom, det var et helvede for jeg havde virkelig ønsket at jeg kunne sætte et barn i verden sammen med min mand. JEg føler det som et nederlag rent personligt, men jeg har svært ved at forklare hvorfor. Hele min onsdag foregik med tuden og brølen og øv øv.
Lægen jeg var hos satte med det samme igang at jeg kunne komme tl holbæk og blive kunstig befrugtet. Han mente at det var den nemmeste vej hvis jeg havde lysten til at prøve at føde mit eget barn.
Det er mange undersøgelser man skal igennem for det, men jeg er da villig til at prøve.

Jeg må indrømme at jeg stadig ikke helt ved hvad pokker der lige foregik hos den læge, men heldigvis har jeg skrevet alt ned han sagde.

Nå men nu vil jeg komme tilbage min oprydning, jeg har ike brug for at tænke over det her så længe for både min mand og jeg har talt om adoption før, og man må jo sige at det nu er blevet aktuelt. På den værst tænkelige måde, men nu ser vi hvad der sker.

Bettina

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hmm skidt lægebesøg. er publiceret 16/01-2004 18:07 af Bettina Andersen (mohia).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.