Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Hey dagbog, første vil jeg lige konstatere at der var en blå skærm på min pc igår, efter jeg startede min pc op igen - ville den ikke starte, der var en alvorlig fejl. Så foreslog min pc en "roll back" til da den sidst virkede. Det hjalp, men den var ikke helt på toppen efter det. Jeg har checket for virus, men der er ikke noget at se..

Så er der skolen, det er utroligt at en stadig ikke ved hvor vedkommende skal hen eller have af fag den dag. Også denne gang og denne dag, blev jeg baby sitter...da vedkommende stoler på mig, at jeg ved det..ene og alene på grund af min alder og mit køn....Jesus christ!!!!

Så var jeg som sædvanlig inde og spille ET igår. en af runderne var ekstrem heftig...jeg fik snuppet den anden radar del også, men den var svært bevogtet af de gode fra den klan jeg er i...

jeg løb, og gemte mig under en tank..pludselig blev jeg opdaget af en fra det der nu kaldes THE LEAGUE TEAM..hvor jeg er en del af det, sammen med 2 andre....en special divisions enhed, der i fremtiden går længere end de andre..og ikke bare hygge spiller hver aften mod andre, men spiller imod andre klaner..og at rykke op af i rang..

nå men tilbage til historien, en fra vores lille 3 mand stærke hold opdager mig, og han skyder ind i det hul jeg gemmer mig, imens han raportere til de andre om min position...de lykkes mig dog at nakke ham med meget lidt helbred tilbage..ved hjælp af min lille pistol..straks bevæger jeg mig væk fra tanken..og healer mig selv..så støder jeg ind i en anden fjende på vej væk..jeg skyder efter ham og han skyder tilbage..han forsvinder ind den vej jeg skal..jeg følger efter..der opdager jeg endnu en der inde sammen med ham...en ild kamp begynder igen, mig mine 2 håndholdte pistoler..og dem med maskinpistoler..

jeg dræber en, og ret hurtig efter falder nummer 2..offer for mine små håndholdte pistoler..de andre raportere stadig om min position..så det er til deres overraskelse at jeg nakkede dem..

jeg render igennem bygningen, som ikke er så lang, på den anden side kommer der 2 fra mit hold mig imøde...og jeg siger straks..I NEED BACK UP, NOW!! jeg bliver eskorteret hen spawn stedet med min pakke..nu skal den blot ud på lastbilen..så har vi vundet..men desvære bliver alle dem der render ud af spawn nakket..alle fra mit hold..og så står jeg der alene imod 5..det lykkes ikke...tilbage ryger den radio del..

senere efter en kamp imod to..jeg vinder..får jeg fat på radio delen igen..jeg går den direkte vej..der er 11 sekunder tilbage..jeg får det ene ben på ladet af trucken...men tiden gik..1 sekund mere..så havde vi vundet...damn..men godt forsvaret af de to andre fra vores League team.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De mange hold er publiceret 21/01-2004 15:05 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.