11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
16 dage siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
11 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Kære dagbog.

Forholdet går lidt bedre.. Jeg tager en dag af gangen - ja vi gør, naturligvis. Men alligevel har jeg svært ved at leve 100% optimalt.. Vil så gerne at det holder, men er samtidig nervøs for.. "hvad nu hvis".

Det SKAL bare holde..

Om en lille time, får vi udleveret problemformuleringen til SSO - større skriftlig opgave.. Så står den næste uge i koncentrationens tegn. Den opgave SKAL bare blive god. Den tæller på eksamenspapirerne for et helt fag. Jeg skal skrive om Braveheart, har jeg fortalt det? Jeg glæder mig til at komme i gang, men samtidig til at blive færdig. Når jeg har afleveret på fredag kl. 12.. så er det vinterferie.. Juhuu.. Det trænger jeg godt nok også til.. seriøst.

Jeg har endnu ikke hørt noget fra de sidste par steder jeg mangler svar fra omkring læreplads.. Eller jo, i tirsdags kom der svar fra revisionsinstituttet.. Et brev.. Hmm, brev tænkte jeg.. Det plejer at være afslag.. Men brevet var tykkere end det plejer at være.. Åbnede det, og så var det en bekræftelse på den ansøgning jeg havde sendt i midten af december.
Nu håber jeg så at jeg snart hører noget fra dem igen.. de har sidste ansøgningsfrist i dag.. Men det går vel et par dage endnu.. *pleeeeease* lad dem ringe. Hvis først jeg får en læreplads, så er vi da lidt på vej.. lidt mere sikret i Odenseplanen.

Jeg bekymrer mig lidt omkring arbejde til kæresten i Odense. Jeg ved han er skide dygtig i sit fag.. en knaldgod sælger.. Han kan sælge alt er jeg sikker på, når han først kender produkterne lidt.. Men er der arbejde? Det bekymrer mig meget.. Det er jo ikke lige fordi at arbejdssituationen i DK ser skiiiide godt ud. Der er jo arbejdsløse over det hele.. Hernede er det rigtig slemt, men det er jo slemt i hele DK.

Nu må vi se.. det syge er han kan jo alligevel ikke begynde at søge endnu.. Det får han jo intet ud af andet end de måske vil have ham allerede nu.. Men det kan han af gode grunde ikke.

Hvis han ikke får arbejde, står vi i en økonomisk skidt situation.. For han vil automatisk få fem ugers karantæne fra fagforneningen fordi han selv siger op. Han kan desværre ikke blive fyret, for de vil ikke af med ham (underligt nok, for de vil hellere ikke sætte nok pris på ham). Hvis han bare kunne blive fyret, var det ikke værre end han kom på dagpenge med det samme.. og det skulle vi nu nok overleve, eftersom han ca. ville få udbetalt det samme som han gør nu.

Nå.. jeg vil smutte igen. I evt. læsere må have en god weekend..

Over and out - mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Braveheart - SSO er publiceret 30/01-2004 11:22 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.