Snakke ud..

Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære dagbog.

Status: Kæresten og jeg er stadig kærester!

Natten til tirsdag havde vi en ekstrem lang snak, og det spændte vidt - alt fra at gå fra hinanden til "hvordan løser vi dette og forbliver sammen?"
Vi blev enige om at det ikke kunne fortsætte på den måde, som det gjort i lang tid.. men at vi ville arbejde på det.

Der er mange ting vi begge skal være bedre til at tænke over.. Jeg er ikke så god til at komme ud af huset - er meget hjemmemenneske - men han er meget ude menneske. Så jeg er nødt til at gå lidt på kompromis engang imellem, ligesom han naturligvis er.
Sådan er det jo i et parforhold - man kan ikke få sin vilje hele tiden og er altså nødt til at arbejde lidt sammen.. istedet for at arbejde imod hinanden.

Vi arbejder stadig hen imod at flytte til Odense, men jeg føler det hele er lidt usikkert endnu. Som jeg skrev i sidste dagbog, så ved jeg at jeg elsker ham mere end noget andet, jeg kunne slet ikke forestille mig at leve uden ham og jeg ved at han er min "the one". Så jaeh.. det SKAL bare fungere!
Vores endte snak endte med at vi kl. 4.30 var enige og blev gode venner.. Og havde forsoningssex. Nok den bedste sex vi har haft i MEGET lang tid..

Men det resulterede også i at vi først vågnede kl. 7.30, hvor vi knap kunne holde øjnene åbne. Han ringede og meldte sig syg og jeg blev også hjemme fra skolen, selvom mit fravær ikke ser voldsomt godt ud. Men jeg var faldet i søvn i skolen, havde jeg slæbt mig derom.
Så vi lagde os til at sove igen og vågnede ved middagstid igen. Udhvilede! Og vi tilbragte dagen i hinandens selvskab og snakkede om nogle ting, bl.a. mht. Odense.

Han har lovet mig at han ikke flytter til Odense med mig med mindre han er sikker på os, for han vil ikke miste hans eksistensgrundlag hernede hvis det ikke holder.. Så det må jeg sætte min lid til.

Ellers er der ikke så meget at sige idag.. Jeg glemte helt at fortælle sidst at vi skrev Blå Bog i fredags.. Men det var jo heller ikke så vigtigt sidst jeg skrev.
Men det er lidt vildt at tænke på.. Vi er snart færdige.. Jubiiii.. *G*

Nå jeg vil smutte igen..

mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snakke ud.. er publiceret 28/01-2004 16:35 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.