ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
I dag har været en rigtig god dag. Jeg har været ved lægen til check efter operationen og alting ser lovende ud. I løbet af den næste tid skulle jeg gerne kunne mærke virkningen af det, så jeg håber inderligt.

Ud over det - som var en stor ting jeg har glædet mig til - så har jeg fået en del andre ting fra hånden. Nogle praktiske ting, som var blevet udsat pga. operationen og manglende energi. F.eks. var jeg på kommunen med nogle papirer, fik sendt en pakke, som skulle sendes og ordnet nogle andre huslige ting.

Det er som sagt rart at have fået lavet noget. Jeg håber jo på at kunne få noget energi igen, så jeg kan begynde at lave noget. I følge lægen behøver jeg ikke at være så påpasselig med hvad jeg gør længere, så det er godt.
Det nye semester starter på mandag, så timingen er rigtig god. Det er min plan at bruge søndag på at forberede mig til den første uge ved at få overblik over mine fag.

Alt i alt har jeg fået lavet noget - om ikke en masse - og det føles rigtig rart, men nu er jeg træt og vil nok gå tidligt i seng og få mig en god nats søvn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt - på den gode måde :-) er publiceret 30/01-2004 22:15 af Johanna Mogensen (Johanna).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.