Eric Clapton i Parken

Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
savføre
Peter
10 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Nu har jeg oplevet min 2. koncert med Eric Clapton - Mester selv. Min første koncert med Mr. Slowhand var på Plænen i Tivoli i 1997, hvor han spillede sammen med bl.a. David Sanborn.

I går skulle jeg så se og høre ham i Parken. Jeg har brugt det meste af dagen på at fordøje oplevelsen. Det er som om, at det først rigtigt er ved at gå op for mig, at jeg faktisk har været til en stor koncert med ham. Jeg så ham jo ganske vist på Plænen dengang i '97, men dén koncert bed sig aldrig rigtig fast. Ikke fordi det ikke var en god koncert - efter anmeldelserne at tyde, var det en helt fantastisk koncert. Jeg tror bare, at jeg ganske enkelt ikke var modtagelig for særlig mange indtryk udefra dengang. Jeg havde alt for meget kaos indeni.

Nå, tilbage til koncerten i går.

Lad mig sige det sådan: Jeg håber ikke det er sidste gang jeg får mulighed for at opleve en af hans koncerter. Og det er der flere grunde til. Den første grund er selvfølgelig Mester selv; hans stemme, hans fænomenale guitarspil, hans dygtige medspillere, sangene, stemningen, kuldegysningerne, suset der går gennem publikum, når de hører at han lægger op til en af de kendte sange. Inden koncerten håbede jeg SÅ meget, at han ville spille Cocain, Wonderful Tonight og Layla - OG HAN GJORDE DET!!! Det fremkaldte nærmest bobler inden i mig :o)

Der en ting ved ham, som jeg studsede over. Han kom ind på scenen - spillede aftenens set - forlod scenen igen. Og ikke på ét tidspunkt talte han direkte til publikum. Ikke et "Good Evening" og ej heller "Bye". Det var sådan set kun, da han skulle præsentere Robert Randolph, og når han efter hvert nummer sagde Thank you - at han sagde noget. Min storebror, for hvem det var den 5. EC-koncert, fortalte i dag at han før har oplevet ham virke arrogant til koncerter.

Den anden grund til, at jeg håber på endnu en EC-koncert er, at jeg så forhåbenligt IKKE skal se ham i Parken, men et sted hvor teknikken fungerer. For HOLD DA HELT KÆFT, hvor var det nedtur at lyden i højtalerne i vores side af Parken manglede gennem en del af numrene. Det var først et godt stykke henne i 4. nummer, at lyden kom. Blot for at forsvinde igen, så der ingen lyd var ved ekstranumrene. Det lød som om nogen havde lukket døren, så det eneste man kunne lytte til, var nogen der spillede højt bag døren. Man kan godt genkende musikken, og høre at nogen synger, men det lyder hult og langt, langt væk. Det er min første koncert i Parken og jeg sidder tilbage med et ikke særligt godt førstehåndsindtryk. Nu havde jeg fået at vide af andre, som har været til koncert i Parken før, at lyden generelt er meget dårlig derinde, men at det ligefrem skulle skyldes defekt teknik......det kan ikke passe. Der må være nogen der ikke har tjekket ordenligt op på teknikken. Jeg føler virkelig at jeg er blevet frataget en stor del af oplevelsen. Det er ikke de 500 kroner som billetten kostede....skide være med dem....nej....det er dét, at jeg ikke fik fuldt udbytte af HAM...nu havde jeg endelig chancen for at komme til koncert med Mester selv - og så har de ikke styr på teknikken. ACK - jeg ved godt jeg ikke får noget ud af det, men jeg har tænkt mig at sende en klage. Om ikke andet, så får jeg da luft.

Nåååh jo......så var der liiiiiige.....ud af alle de siddepladser der var, skulle vi lige præcis komme til at sidde foran de 4 mest fulde og brægende træskobærende bonderøve fra 7. kartoffelrække...alt respekt for bønderøve (kommer jo selv fra landet), bare ikke lige dem....efter at vi havde brugt den første halve time på at sidde og sjappe rundt i deres øl, som de på grund af umanerlig fuldskab havde væltet, vendte jeg mig om og spurgte, om de ikke bare kunne se at drikke noget mere..og gerne hurtigt, så vi kunne være sikre på, at de ville falde i søvn inden supportbandet var slut.......damn.....

Nå....men når nu al min galde er lukket ud, SÅ ER HAN ALTSÅ BARE GO'! Og jeg VIL virkelig gerne se ham igen.

Sikke en smørre.......som skidt fra en spædkalv.....udtalt på midtjysk.....for nu at blive i associationerne fra i går.

V

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Eric Clapton i Parken er publiceret 18/04-2004 20:56 af Eva Søndergaard (Volapyk).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.