20 år siden

Er han troværdig ??

Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
3 dage siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
kære Dagbog
Ja, så sidder jeg her igen.. Det har været en blandet uge. Tirsdag var super, havde besøg af en arbejs kollega, der er kræft syg, og damn hvor så hun god og glad ud. Var i rigtig hopla humør. det fik mig til at tænke over mine egne prob. som jo er vand ved siden af.... Tænker om jeg måske bare er en tøzetøz ???
Onsdag var jeg er tur på netten. Skulle lige kigge min x's profil på dating... Blev jo lidt små nys, nu han har snakket så meget om den.. Det var en lækkert billede han havde lagt på.. suk suk... mine øjne ramte så oprettelses datoen.. 20.dec.04 WHAT.. vi var jo stadig kærester på det tidspunkt.. ???? Fik en klump i halsen.. hvad var der lige sket der ?? han søgte pigen i hans liv, samtidig med han havde mig... Tvivlede han allerede på vøres forhold der ? vi havde været sammen i 1½ mde... Sidder og tænker om han i det hele taget er troværdig, om det er sandt noget af alt det han har sagt og siger til mig.. Han slog op i feb. mde og i samme åndedræt sagde han at han elskede mig.. Why ? siden har han antydet det et par gange, ja vi snakker stadig og er oz intime sammen... men tænker nu om det er det hele værd, hvis det hele alligevel er en stor løgn... Holder piz meget af ham, og han er mit livs lys og har virkelig prøvet at vise ham det, men skal jeg blive ved med at kæmpe el give op... Har virkelig lyst til at spørge ham om det, men da hans far lige er død, er det ikke det rette tidspunkt.. Fuuuuuuuck.... Han gør mig så glad og får mig til at glemme mine problemer, men samtidig får han oz mine tåre til at løbe og det er noget skod!!
Hvad pokker skal jeg gøre ???
Vi havde en lille konfrontation for en uges tid siden. Jeg havde ret kontant sagt nej til sex (som den føreste og eneste gang!) dagen efter fik jeg en besked om jeg stadig havde lyst til sex m ham, eller om vi bare skulle stoppe. Blev ked det læd virkelig som om, at det var den eneste grund til at ville se mig. Svarede ja til at stoppe og spurgte om det var den enest grund til vi sås... Han kom på andre tanker og svarede at det jo ikke var sådan ment... okay... og vi ses så stadig. Ved sq ikk helt om jeg bare er en dum og naiv tøz, der falder for hans søde ord ? Men en ting ved jeg, og det er at jeg meget snart skal have nogle svar.. Blir skør af at gå med disse tanker.....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er han troværdig ?? er publiceret 29/04-2004 16:57 af xangelx.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.