Hvad nu....?

Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Hey dagbog, - Godt nok har jeg travlt med alle opgaverne osv..rigtig travlt..men jeg tænkte på hvad jeg næste gang skal digte om. Jeg har vist sagt det nu, - der er ikke flere ord på det. *su* jeg kunne godt bruge et par timer på øjet..i tv går der "dansen med regitze" og naboerne spiller højt musik..det dunker i mit hoved....these is the things that make life worth living..(sarmasme)

jeg kunne jo også fortælle om igår, den kamp hvor klanen var i 2 hold...jeg var på hold med voni..ja det er bare et alias...vi skulle sprænge "fuel dump" på begge sidder af fuel dump, er der hegnet ind så man ikke kan komme der ind..kun hvis man først sprænger det..men planter man en bombe der..ja så ved hele axis holdet det..også kan man godt vente sig en kamp..som man sikket ikke vinder..da man har skullet kæmpe sig ind først.

Det vi istedet gjorde var, at jeg kæmpede mig ind..( folk kan bare prøve at stoppe mig) voni skaffede så noget axis kluns..og lukkede mig ind af døren op til taget..derfra kan jeg springe lige ned på fueldump og placere bomben...gjort..

den eneste måde axis holdet så kan komme ind til fuel dump for at desarmere..er via taget..da siderne stadig er oppe..jeg fik en airstirke i hovedet, og blev fjernet..men voni gjorde det som jeg havde sagt til ham engang...til perfektion! han plantede en satchel bombe, som han kunne springe når som helst han ville..når der så kom folk op af lemmen..sprængte han dem..på den måde vandt vi over den anden halvdel af klanen..

jeg arbejder utrolig godt sammen med ham om det,..det kan godt være han ikke kan kæmpe og skyde så godt som mig..men sammen kan vi ordne alting.

ååh ja, forresten kunne jeg ikke lade være med at sige til den anden halvdel af holdet...lige da jeg placerede bomben.."ihr helden" for de mente jo de var ved at vinde..de vidste bare ikke de var ved at tabe...som altid bryder jublen ud....på vores side..
-

Jeg har dias'en så meget færdig at jeg kan gå op til eksamen med den..men den skal lige gøres lidt mere lækker.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad nu....? er publiceret 07/05-2004 14:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.