20 år siden

Og...?

Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Underligt til mode. Havde den mest surreelle aften i går. Min ex-kæreste leger lege... har sin (anden) ex på besøg for tiden - og smider det i hovedet på mig... as if I care??
Han kan sgu sejle i sin egen sø, stakkels pige (!)...

Jeg var til fest. Lagde ud med, at en nær ven fortalte mig, at han havde haft det største crush på mig sidste år ;) Dejlig fyr - og med en dejlig kæreste nu... så alt er, som det skal være.
Jeg havde så en lang snak med en anden fyr, som jeg har gået og flirtet lidt med... han opførte sig for underligt og afslørede så, at han var på coke... "vil du have en bane coke?" spurgte han endda... no thanx... Fortalte ham, at jeg faktisk syntes ret godt om ham, så blev han endnu mere paf, for han havde åbenbart også haft et crush på mig... men ikke troet, der var chance... det er der så heller ikke mere på grund af coken... Det er simpelthen ikke mig, ville bare lege mor hele tiden... NO NO!
Og hvad så... jo, fandt en anden fyr, som jeg har flirtet en masse med til de sidste par fester... spurgte ham, hvorfor fanden han havde kysset med en anden pige sidst efter at have lagt op til mig... han blev helt paf... og kyssede mig i stedet for at svare. Og så cyklede vi hjem gennem natten sammen - og han sov her, holdt om mig hele morgenen, lavede ikke andet end at kysse og kramme. Dejligt at blive holdt om igen... havde den bedste morgen og formiddag og eftermiddag... nu er han lige taget hjem... og dumme mig fik ikke engang snakket om at ses igen... gad vide, om jeg virker som en kold skid.
Coke-gutten bliver ved med at ringe og skrive. Orker det ikke... hvad siger man? Jo, du er skam sød nok... men dine vaner er lidt tvivlsomme!?!

Træt på en god måde. Tøserne til middag her til aften og så Tue West-koncert i Tivoli.

Måtte bare lige slippe det hele løs.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Og...? er publiceret 07/05-2004 17:48 af Engel.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.