I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
I går - søndag den 9. maj - var det jo, som alle ved MORS DAG. Allerrede i torsdags var jeg nede ved en blomsterhandler og bestille en flot sammenplantning med interflora til min mor, fordi jeg ikke regnede med, at jeg skulle op og besøge mine forældre om søndagen. Men lørdag formiddag ringede min mor så og spurgte om vi kom, (der var noget andet jeg skulle have med til hende) og det blev så aftalt. Men jeg sagde ingenting om, at jeg havde sendt en sammenplantning!

Søndag morgen ringede min mor så ved 9-tiden og sagde tak for den flotte sammenplantning. Hun havde lige fået den. Hun var nu blevet noget overrasket og havde spurgt budet hvor den kom fra, men han havde bare svaret, at det kunne hun læse på kortet, der fulgte med.
Men hun var blevet rigtig glad.

Min mand og jeg kom senere om eftermiddagen. Min lillebror og hans kæreste havde været der tidligere med en blomst, men de var ikke blevet længe.

Lars og jeg havde vores kanin, Nuser, med. Jeg har for nyligt købt en sele til Nuser, så det er meningen, at vi skal kunne gå tur med den - lidt lige som en lille hund. Og det skulle så afprøves i dag i mine forældres store baghave. De har en stor græsplæne. Så efter at vi havde fået en kop kaffe og et stykke kage, fik Nuser sin sele på og snor i og så gik vi ud på græsplænen. Og ihh hvor den kanin dog nød sin "frihed". Den løb rundt - inden for den rækkevidde som snoren tillod - så stoppede den lidt op og så sig om i de uvante omgivelser og så ellers løbe videre. Det var virkelig sjovt at se på. Jeg havde da også taget mit kamera med og tog et par gode fotos.

Mine forældres nabober har et par børn og de må have hørt os, for de kom over og skulle lige hilse på Nuser. Det var lidt sjovt, at se de to børn med Nuser. Især pigen var meget optaget af kaninen. Det var som om de ikke havde set en kanin før. Men Nuser kunne ikke holde deres opmærksomhed fanget ret længe og snart løb de hjem til dem selv igen. Det tror jeg, at Nuser var glad for. Han er ikke vant til børn. Jeg tror også, at han var ved at være træt af sin megen løben. Vi havde været ude i næsten en time. Men det var jo så dejligt vejr og solen skinnede.

Lars og jeg blev til aftensmad og aftenskaffe og tog først hjem omkring kl. 21.45

Men jeg tror da, at min mor havde en dejlig MORS DAG.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dejlig Mors Dag ! er publiceret 10/05-2004 11:12 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.