Valentin-overraskelse og en hårbolle :-)

Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 1 dag siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Ak, ja, så endte det med en aflysning for Jespers vedkommende i går. Han ligger stadig syg og kan ikke rigtigt få noget ned gennem halsen. Ikke engang en pandekage kunne glide igennem. Det er ellers ikke så tit jeg kan lokkes til at lave pandekager, men et må dog indrømmes; pandekager med is er da gudespise for smådjævle, men sikke en kaloriebombe :-)

Grundet Jesper lå på sofaen osse i går, var det en meget stille dag, hvor alle vi andre bevægede os stille rundt. Sørme så om ikke osse lille Tanja kunne være stille, faktisk ikke noget hun ellers kan prale af er en force hun har. Hun har det som de fleste i den alder, at jo mere larm og spreden-rundt med legetøj jo bedre, så det var en ren fornøjelse i går at opleve hende som det stik modsatte.

Om aftenen satte jeg mig foran kukkeren for at se Big Brother, selvom jeg ikke helt forstår, hvorfor jeg ser det. Er jeg mon nysgerrigere end jeg har gået og troet? Nyder jeg at se deltagerne diskutere, nedrakke de andre osv. eller håber jeg på endnu en Riverdance?

Nå, men hvorom alting så sad jeg bare der på min flade og yderdøren går op. Det gør den nu ret ofte her i hulen, så det hæftede jeg mig ikke synderligt ved, men sikken en overraskelse for hvem stod pludselig i døren indtil stuen med en blomst i hånden og et stort smil på læberne..... ? Det var Keld som ville overraske mig på Valentins Dag :-)
Han havde været i Jylland og besøge hans piger, som han havde lovet denne dag, hvor de blandt andet skulle ud og have et marsvin hver.
På hjemturen kunne han så ikke bære, at holde på Slagelse station og fortsætte mod København UDEN at have været forbi mig og ungerne :-)

Må så osse indrømme, at jeg havde siddet og håbet, at han ikke bare kørte igennem :-)

Vi fik os da også nogle dejlige timer sammen og ved middagstid i dag, hvor han vågnede kørte han så hjem igen. Jeg har det stadig underligt, når han siger farvel, men inderst inde ved jeg også, at det ikke kan være anderledes og det samvær vi har nu vil jeg ikke være foruden. Det andet liv vi førte var ikke sundt for nogen af os.

Læser du det her Keld, så tak fordi du kiggede forbi og også tak for blomsten. Det er ved at være et helt lille tøsehjørne det her med computeren, mine bamser og nu også en blomst :-)

Efter Keld tog hjem igen smed jeg mig på sengen og snorksov. Har det underligt og er alvorligt nervøs for at jeg skal igennem samme tur som Jesper har nu, men det da guderne forbyde bliver en realitet, for jeg mener nok mine sygedage for de næste 2 år allerede er opbrugt, så .....

Heldigvis havde jeg lavet en aftale med Lasse om, at han skulle hente Tanja i børnehaven i dag. Vi havde så også aftalt, at når de gik derfra skulle han ringe og vi kunne så mødes ved Netto og sammen handle ind.
Han ringede også som aftalt og jeg tøffede afsted, men kun for at vente og vente og vente .....og først efter lang tid dukkede de op.
Grunden var den, at han havde fået lov at købe fastelavnsboller med hjem, men så var knægten kommet i tanke om, at OBS! havde dem på tilbud. Herefter havde han hanket op i Tanja og de havde taget hele turen derop og sørme om de ikke var så heldige, at der i anledning af vinterferien var en større cirkusforestilling midt inde på centertorvet. DET ville de begge se og ærligt syntes jeg det var så sødt af knægten, sådan at futte rundt med lillesøster på den måde :-)

Alle undtagen jeg sover, Lasse på hans eget værelse og Jesper og Tanja herinde i stuen.
Syntes også jeg kan mærke på mig selv, at det er tidligt til ro. Så kan jeg også samle lidt kræfter til i morgen, hvor Tanja ikke skal i børnehave.

Jeg vil slutte dagen med et Guldkorn, som kommer fra Lasse. En sætning der udløste et grineflip og da jeg efter en time kom i tanke om det igen, udbrød Jesper: Mor, det er da forhåbenligt ikke det Lasse sagde, du griner af igen, for så har du altså alvorligt brug for hjælp! :-))))
Turde ikke sige, at det netop var derfor jeg sad og grinede igen, men lagde ansigtet i alvorlige folder og sagde: Nej, så dum er jeg altså heller ikke Jesper.

*S* Sorry sønnike *S*

I guder, hvor jeg bare elsker mine unger!!!

Dagens Citat (Lasse 14½ år):
Med alle de katte der fælder, så begynder jeg sgú osse snart at gylpe hårboller op!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Valentin-overraskelse og en hårbolle :-) er publiceret 15/02-2001 19:50 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.