20 år siden

Jeg er så glad for min have..!

Hr Solsort
Peter
8 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Jeg er så glad for min have…. La la la la la la la
(nynner, ”jeg er så glad for min cykel..”)
Med masser af hjælp fra min dejlige kæreste, er min have faktisk ved at nærme sig det paradis, jeg har drømt om, at den skulle blive. Ja, ja der mangler da en del endnu, både af anlæg, planter og andre små finesser, men jeg kan SE det for mig nu.. jeg kan mærke hvordan det bli’r, og det er altså en rigtig, rigtig god fornemmelse.
Da Peter og jeg i går formiddags sad på min fortrappe og nød solen, havde jeg bare sådan en følelse af tilfredshed og glæde inden i mig.

Hmmm, Peter har så lige ringet og fortalt mig, at han ikke har det så godt i det brækkede ben i dag, og det bekymrer mig nu lidt…. Både at han skal ha’ smerter, fordi han har overanstrengt sig i min have, og at benet bliver ved med at drille ham. Jeg har beordret ham til lægen, for nu hvor han er i arbejde igen, duer det altså ikke, at han skal gå og ha’ ondt. Det vil så vise sig, om han vil finde sig i at blive kommanderet med … ;O)

Jeg har besøg af min dejlige, gravide datter, Annie, i disse dage…. Hendes mand skal til eksamen i dag, så han har brug for ro og kan godt undvære hende lidt, og det er jeg jo glad for. Inden for den næste måneds tid bliver han færdig med 7 års studier på universitetet, og kan så kalde sig cand.teol, tror jeg det hedder… Han har søgt job i Ringkøbing, og hvis han er heldig at få det, betyder det, at den lille familie skal flytte fra København til Vestjylland næsten samtidig med, at Annie skal nedkomme. Jeg kan godt forstå, hun synes, det er lidt kaotisk at tænke på…, men det går nu nok, vi er jo mange, der utvivlsomt vil træde hjælpende til.

Annie og jeg var i aftes ovre hos min ex for at finde hendes egen gamle vugge frem fra loftet, så nu skal jeg lige ha’ stoffet pillet af den og ha’ det vasket, så vi kan se om det stadig er OK, eller vi skal ud og finde noget nyt. I hvert fald er det jo ved at være på tide at få udstyret gjort klart til den lille nye verdensborger. Vuggen er flettet af peddigrør (hmm jeg mindes en vis debat, hvor disse materialer var omtalt…)))), og den blev flettet til Annie, da jeg ventede hende for 28 år siden, af min morfar, der dengang var en gammel mand. Det betyder jo, at den lille nye kommer til at ligge i en vugge, der er lavet af hans/hendes tipoldefar..!! Og det er da lidt sjovt at tænke på…

Jeg vil videre med dagens tekst her på arbejdet nu.., så jeg vil bare ønske jer derude en rigtig god dag

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er så glad for min have..! er publiceret 17/05-2004 11:09 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.