20 år siden

Trappe-projektet...!!

Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Så er en dejlig Kr.Himmelfartsferie ved at være overstået - den har godt nok været skøn, skøn..!

Onsdag eftermiddag tog jeg med toget op til Peter. Torsdag besøgte vi hans forældre, og det var som sædvanlig meget, meget hyggeligt - man bliver simpelt hen opvartet i alle ender og så fyldt med mad, at man næsten vralter derfra ..;o) Og, nå ja - så får man lige resterne med hjem i en pose.. ))) Peters mor ved simpelt hen ikke alt det gode, hun skal gøre, når vi er der - denne gang var vi også i haven og grave nogle meget fine hornvioler op, som nu står her i min have og pynter så flot.
Efter at ha' afleveret Peters børn, kørte vi så sydpå fredag ved middagstid, og kom herhjem midt eftermiddag stort set samtidig med, at Birthe og Rune kom for at hilse på og låne computeren lidt...
Lørdag stod i Fyldepennens tegn, da vi skulle vestpå for at møde en god veninde herindefra, og hendes mand og datter. Det blev en utrolig dejlig dag - vi var på sightseeing i lokalområdet, og vi fik snakket og hygget, så vi jo ikke kom hjemad før næsten midnat En dag fyldt med dejlige oplevelser og nærkontakt..!!

Måske kender I det, at når man skal ha' gæster, fremmede mennesker i huset, ja så er der ting og sager, man gerne vil ha' gjort..?. Nu har jeg det jo sådan, at der kommer gæster her den 12. Juni, og i den anledning har jeg ønsket mig at få malet trappen op til husets 1.sal. Vi fik indkøbt malingen fredag aften, og i dag skulle vi så igang med at bruge den.... - troede vi da..!! Der lå et gammelt slidt tæppe på trappen, som vi pillede løst - jeg havde en ide om, at trappen ville være pænere med de oprindelige trætrin i malet tilstand. Mens jeg arbejdede på at pille det gamle dobbeltklæbende tape af, som sad under tæppet, var Peter tænksom og sagde pludselig - "hvorfor vender vi ikke bare trappen om..?" Vi havde før snakket om, at det ville være praktisk at gøre det, men som jeg så det, ville det jo være et enormt arbejde at endevende en trappe, flytte gelænderet på 1.sal m.m.m., men nej da - inden længe havde Peter pillet hele trappen løs, så vi kunne slæbe den ud på græsplænen, hvor det ville være mere smart at slibe den ned før ny maling. Nu stod vi så i den tomme baggang og kikkede lidt.. Hmm måske skulle her også males vægge nu, hvor trappen er væk, så det er nemt at komme til..?? Ja selvfølgelig skal der det, så Peter igang med at trække gammelt tapet ned og spartle huller m.m.....
Lige nu er min håndværker ved at være træt for i dag, så han er faldet om på sofaen - ganske velfortjent, synes jeg nu nok..!! Trappen ligger stadig på græsplænen, så når vi engang skal i seng, må vi kravle derop ad en stige.. Men det skulle vel ikke være et problem..., bare ikke man skal ned at tisse alt for mange gange i nattens løb.. ))
Vores indkøb af 2,5 ltr maling til trappen, er altså blevet til et kæmpe projekt med at sætte hele vores baggang i stand, så det tager liiige lidt mere end en enkelt dag at blive færdig med. Heldigvis er næste weekend jo pinse, så der gi'r jo også lige en ekstra fridag til det... Peter siger, at det hele nok skal blive færdigt til den 12. Juni... 2005..!!! Ja, ja vi får se - mon ikke vi kan rykke deadline et års tid frem - det håber jeg altså..))))

Det er arbejdsdag i morgen, og dermed snart sengetid, så jeg vil til at gøre mig klar til klatreturen op ad hønsestigen...!!!

Kærlige godnathilsner
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Trappe-projektet...!! er publiceret 23/05-2004 22:50 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.