20 år siden

Fahrenheit 9/11

Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Jeg glæder mig helt vildt til at Michael Moores nye dokumentarfilm "Fahrenheit 9/11" bliver slået op i biograferne. Den skulle efter sigende være meget kritiske overfor Bush, som (ifølge de anmeldelser der er kommet fra Cannes) både lod Bin Ladens (m.fl.) familie rejse ud af U.S, kort før d. 11. og som havde ignoreret flere advarelser inden.
Det kan godt være, at noget er "gammelt-nyhedsstof", men spundet sammen med en masse andre ting, skal det blive interessant at se, hvor tykt hans spind er blevet. Jeg brød mig egentlig ikke helt som meget om hans "Bowling with Columbine", da man vidste alle de ting, som han hev frem i den film, i forvejen (undtagen lige hvor han går ind i banken og får et nyt skydevåben udleveret, fordi han lige har åbnet en konto dèr), men den var da i snittet.

Jeg håber at den får øjnene til at blive vidt åbne, hos de menneksker, som ikke stiller sig kritisk overfor nogle af de ting, div. regeringer laver (ikke kun i U.S) og får folk op ad stolene, for det kan da ikke passe at vi alle er blevet så kyniske og ligeglade overfor andre mennekser og deres liv, eller kan det?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fahrenheit 9/11 er publiceret 19/05-2004 10:58 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.