Farwell Dinner-Party...

En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 5 måneder siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
12 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Er lige blevet inviteret i dag. LB ringede "herself" og sagde, at "hun da helt havde glemt, at invitere mig til Farwell Dinner i morgen aften. Om jeg havde lyst til at deltage ?". Jeg holdt masken og svarede så høfligt jeg kunne, at selvfølgelig ville jeg da gerne deltage.

"Glemt at invitere mig !" Ha. Den tror jeg ikke på. Hvis ikke der er nogen der har stukket lidt til hende og sagt at det da var lidt underligt, at jeg ikke var inviteret, så havde hun garanteret slet ikke inviteret mig med. Jeg ved snart ikke hvad jeg er for hende. En slave ? Jeg betyder i hvert fald ikke ret meget. Hun koster rundt med mig som hun vil. Jeg forstår godt, at de andre sekretærere har sagt deres stillinger op og ikke vil arbejde for hende. Hun er umulig at arbejde for. Hun er ikke nogen god chef. Heldigvis har jeg også en anden chef - E. Han er bedre at arbejde sammen med - mere forstående. Det gør det lidt lettere for mig at gå på arbejde. Hvis jeg kun havde LB som chef, sagde jeg nok også mit job op - ligesom hendes 7 tidligere sekretærere har gjort.

Nå, men det var den Farwell Dinner vi kom fra. Den holdes nede på Hotel Scanticon som en afskedsmiddag for de tre udenlandske gæster, der har besøgt os den sidste uges tid i forbindelse med HOPE-projektet. Torsdag skal de så med toget videre til Århus, hvor de skal besøge Århus Universitetshospital.

Jeg var også med sidste år og bliver det bare noget lig det samme... ja så kan jeg godt se frem til en god og spændende aften - hvor jeg også kan få brugt mit engelske... Jeg glæder mig til i morgen aften...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Farwell Dinner-Party... er publiceret 08/06-2004 20:53 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.