Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
10 dage siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Ja så er det Dinner Party overstået - vellykket overstået !!

Vi mødtes 15 mennesker kl. 18.30 og fik en velkomstdrink. Derefter satte vi os til bordet. Der stod en stor tallerken og oven på den en mindre tallerken. På den mindre tallerken lå der, hvad tjeneren lidt senere meddelte var en "appetitvækker". Det var et MEGET LILLE stykke rygeost og ovenpå det et ligeså lille stykke røget skinke ! Ok, fint nok - tænkte vi bare - og så var stemningen ligesom lagt for en rigtig, rigtig morsom aften med masser af sjov og ballade og vittigheder.
Forretten bestod af laks, to skiver rygeost og aspars(ved ikke om det er stavet rigtigt).
Hovedretten var tre stykker "sommerbuk" (dyrekød), to stk. små gulerødder, hvide kartofler, en lækker sovs og en enkelt fransk kartofel og lidt salat.
Til dessert fik vi en hyldeblomst-suppe med et stykke kegleformet jordbærsorbetis stående i midten af tallerken. Ovenpå lå et jordbær og en lang, papirstynd brødagtig et-eller-andet der var formet som en pil, lå dekorativt hen over. Men det smagte godt !!

Og vi havde det alle sjovt ! (Jeg tror nu også at, al den vin som de serverede, hjalp godt på det!) Der blev også holdt en par enkelte taler - på engelsk - men meget korte taler. Og alle tre fik de en gave hver - en hvid vase fra Magasin, som et minde om deres ophold her.

Til slut gik vi ind ved siden af, hvor vi fik kaffe/te og chokolade og ellers bare sad og hyggesnakkede. Lidt efter lidt begyndte de første at sige farvel og vi blev færre og færre. Omkring kl. 23.00 var vi kun 6 personer tilbage. De andre ville ud og fortsætte i hotellets bar, så jeg besluttede at sige godnat og tak for i aften. (Jeg skulle jo kører bil hjem og jeg havde pænt holdt mig til sodavand det meste af aftenen. Faktisk har jeg kun fået det glas velkomstdrink vi fik til at starte med - og det drak jeg kun lidt over halvdelen af. Og så har jeg fået et halvt glas hvidvin, som jeg kun drak halvdelen af og lod resten stå. Ellers har jeg drukket sodavand, fordi jeg vidste, at jeg skulle køre bil). Jeg var hjemme ca. kl. 23.30 og jeg skal på arbejde i morgen, men det har været en dejlig aften. Og gad vide om ikke Ole, som var fotograf i aften, ikke lader os se de billeder han tog ??? Jeg vil i hvert fald gerne se dem...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Party Party... er publiceret 10/06-2004 00:42 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.