Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Det har småregnet hele dagen her hos os – men der har været et specielt lys på himlen. Det er en oplevelse at betragte himlen. Her, hvor vi bor er der ”højt til loftet”. Vi befinder os jo i marsken, som er så flad, så vi kan se vidt og bredt og at betragte himlen er en fryd. Jeg er så heldig, at jeg om aftenen kan ligge i min seng og kigge ud på de lyse nætters farveorgier, der er sammensat af sorte, blå og gyldne nuancer.

I eftermiddag hoppede en hare rundt på marken overfor vort hus. Den legede og slog kolbøtter og når en bil susede forbi på vejen, sad den musestille og drejede de lange ører hele vejen rundt for at sondere terrænet. Så gik den vilde leg atter. Længe stod jeg og betragtede den sorgløse og alligevel sky dyr, som pr. instinkt hele tiden er på vagt.

Der er så mange oplevelser, som jeg får serveret, lige udenfor min dør eller i mit hjem for den sags skyld. Jeg skulle bare være parat til, at opdage dem og tage dem til mig. Disse oplevelser får mig til at føle en rigdom og en velvære her på min lille plet. Min lille borg eller slot, som ligger så langt mod vest, at der er modvind uanset hvilken retning, der cykles. Men, hvad gør det, når der er gear på cyklen.

Jeg har været kreativ ved min symaskine i dag. Det er fedt, når jeg har en forestilling om et par bestemte bukser og resultatet så bliver, som forventet. Det gør mig glad og det giver mig blod på tanden, så jeg må fortsætte. Vel, jeg er ikke hel færdig med dem endnu, men jeg er så langt i mit projekt, at jeg kan se, at det kunne betale sig at være omhyggelig, følge syningens uskrevne love og være i besiddelse af en lille opsprætterkniv.

I aften var jeg med min nabo til noget demonstration i et forsamlingshus – demonstration med forskellige skåle, opbevaringsboxer og mange andre forskellige plastikprodukter. Lad mig sige det på den måde, at jeg tog med for at gøre hendes datter en tjeneste, så datteren kunne få en god gave – jo flere deltagere hun kunne få med, des bedre. Det er da også nogle gode produkter – ingen tvivl om det, men det er godt nok vildt dyrt. Jeg har næsten købt mig fattigt i varer derfra og det står såmænd blot og fylder op i skabe. Nej så hellere købe stof i metermål – det kan man da forholde sig til. Hihi.

Nu er det ved at være sengetid. Jeg når gerne lige at læse et par sider af bogen, inden jeg falder i søvn. For tiden læser jeg en roman om kunstnerlivet i New York. Den er faktisk ret god. Jeg kendte ikke noget til forfatteren, da jeg lånte bogen på biblioteket. Det var et skud i tågen – og det skud var godt nok. Bøger – jeg må se at få nogle af mine bøger ned fra hylden, støvet af og lagt i en kasse, så de er klar at tage med til Fyldepen-træf i Vejle på lørdag.

Ja, ja – så er der absolut dømt sengetid. Jeg husker at slå en kolbøtte i min seng, så vi kan få rigtigt fint vejr i weekenden.

Sov godt og drøm behageligt – alle mine læsere.

Hyggehejsa fra en søvnig Nellemor

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kolbøtter eller ej. er publiceret 09/06-2004 23:57 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.