Næste side - udsat

13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Hey dagbog, idag skal jeg så til side 7 ud af 10. Det kan godt være at jeg får skrevet 2 sider ialt, da det måske er her, at der ligger stof til 2 sidder. hvis der gør det, ja så burde jeg have stof nok til de ialt 10 sider som man mindst skal aflevere. Det er fandens svært, når man nu som jeg elsker at sige tingene kort. Men fortsætter jeg af denne vej, burde jeg have den opgave færdig lige efter den 15 juni, så jeg altså er helt færdig inden den 25. for der skal jo også laves indholdsfortegnelse og litteratur liste.

I weekenden vil jeg læse lidt på faget "sis" jeg skal jo trods alt op til eksamen i det på mandag. Faget er ikke så svært, og jeg skal også bare bestå der..havde det været et rigtigt linie fag, ville jeg nok være mere nervøs også ville jeg også ha afsat langt mere tid til at læse på faget.
Men jeg føler kun lige jeg mangler at få sat ord på hvad en teori går ud på, - og det kan jeg hurtig finde ud af.

Ellers øver jeg mig stadig om aftenen på ET, - har blandt at haft en lille kamp, hvor der først var mig og en ukendt på det ene hold, og kun en enkelt på det andet..ham den ukendte mente at det var kedeligt, så sagde jeg til ham, at han jo kunne gå over på det andet hold, så kunne det være at han ville få det sjovere :) det betød bare, at jeg i stedet for kun at skyde 1 at jeg nu skulle nakke 2..det var nu ikke noget problem. og efter nogle minutter begyndte han også at kede sig der...*GG* det er sku også svært at gøre folk tilfredse *LOL* Igår nat kæmpede jeg så imod en klan på 4 + de gode som havde samlet sig på det hold..alene lykkes det mig at vinde første map jeg startede på.

men efterfølgende kunne jeg ikke holde dem alle alene, de andre på det hold var kun noobs, ligesom de 2 jeg legede med alene sidst. på et tidspunkt løber man jo tit tør for ammonition, det er deres chance, - men det er den visse død at gå imod mig alene..de vil altid være nød til at samle sig i en stor klynge, for at have bare en chance..selv da skal de virkelig arbejde for det...det er ikke noget, som når jeg spiller med 2 hænder *GGG* ( er tændt) nå men så skete det pludselig, en af mine klan venner kom igen på game voice :) jeg bad straks om hjælp fra ham...så var den klan under kontrol, holdene var nu lige..en klan på 4-5 + et par overnoobs..imod mig og min makker + alle undernoobsne...men det vendte kampen..nu skulle de jo pludselig kæmpe imod 2 gode.. :) så kunne de ikke vinde længere.
__

kl 13:45 - jeg kan mærke at jeg ikke har energi til at lave noget godt idag. Derfor udskyder jeg næste side til imorgen. jeg er simpelt hen for ked af det af det hele, og kan ikke lade være med at små græde lidt. Jeg gider ikke fortælle nogen grund.

Jeg er forbandet træt, -

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næste side - udsat er publiceret 10/06-2004 11:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.