Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 17 dage siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
2 måneder, 3 dage siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
4 måneder, 3 dage siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Ved et tilfælde opdagede jeg foret stykke tid siden at Claus havde en fast morgen ritual, nemlig at starte dagen med at kikke ekstra bladet´s side 9 pige ud !! I første omgang tænkte jeg bare nåå ja og !!
Men efterhånden blev jeg lige så besat af at tjekke ham ud, som han var af kikke. Jeg blev overmandet af en masse mindre værkskomplekser over de 15 kg jeg har taget på, min ( i mine egne øjne ) uformelige krop, og alle dens skavanker. Men samtidig er jeg heller ikke i tvivl om hans kærlighed til mig, som han daglig overøser mig med i form af ord, kys og kram.. Men jeg blev bare inderligt så ked af det . Fik ideer om at det ikke var mig han elskede med, men i stedet disse slid som ofte kun var 18-20 år og ikke har et gram forkert fedt på kroppen.. Jeg ved ikke om det var en form for jalousi, men jeg følte det som en indre smerte, som en issyl borede sig dybere og dybere ind i min sjæl og splittede den ad..

I går flyd bægeret over for mig.. Jeg tog og lagde en af disse piger ud som baggrund på computeren, og afventede så en reaktion !! Den kom også hurtigere end jeg havde regnet med. Claus havde fået fri fra arbejde pga. at bilen gik i stykker på vej til arbejde, og han skulle på værksted.. Han ringede og spurte hvad det billede skulle gøre godt for og jeg forklarede ham at der kunne ligeså godt ligge nøgen billeder fremme i stedet for at han sad og kikkede i smug.. Han blev helt stille !! Jeg fortalte ham hvad det gjorde ved mig og hvor ked af det jeg var, hvortil at han sagde at han nok skulle lade være fremover for han ville ikke såre eller gøre mig ked af det..

Jeg har bare sådan en dårlig smag i munden pga. at det er i bund og grund en harmløs ting, og så længe at det " bare " er sådan en side at han er inde på, så er det jo rimelig uskyldig. Men min indre usikkerhed og mindre værkskomplekser har igennem årene givet mig et handicap, som bla har betydet at jeg har været meget genert af at vise min krop frem.. Jeg har skjult den for div. kærester jeg har haft, men her i de senere år har jeg åbnet mig mere og mere, men med resultat at Claus har vendt hovedet hvis jeg er kommet balancerne i bar røv og ingenting !! I respekt over for mig og hvordan jeg har det - siger han.. Men jeg har følt at han ikke havde lyst eller ville se mig i den mundering og har følt mig såret. Det har jeg også fortalt ham uden at det er blevet anderledes.. Endvidere fortalte han engang at jeg var den " største " han havde været sammen med, selv om at min vægt siger for meget, er jeg " kun " lettere buttet og ikke overvægtig på nogen måde. Men den bemærkning har sat sig fast, og alle de små ting røg op i en større enhed for mig.

Han var meget sød og kærlig over for mig i går, og forstod at jeg var ked af det... Men jeg vil have en snak med ham en af dagene.. En snak om vores samliv, en snak vi aldrig rigtig har haft.. Om lyst og begær og hvad vi begge ønsker..

I bund og grund ser jeg ikke noget forkert i at han " kikker " sig lidt rundt.. Jeg sagde tidlig i vores forhold, at jeg ikke ønskede at han savlede over andre kvinder når jeg var med, men hvad han gjorde når jeg ikke så det, var hans sag, og det har han respekteret. I princippet er det det samme med de skide billeder, han kikker jo bare !! Akkurat som " næsten " alle andre mænd gør..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hmmm er publiceret 09/06-2004 12:47 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.