Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg har fået min far overbevist om, at tanken om at besøge hans fætter i Canada ikke er sådan en dårlig ide. Så sent i morgen aften kører jeg ham til toget og så futter han ellers over til Kastrup og derfra videre ud i den store verden.. Det er 2 år siden at han sidst har været på ferie og der imellem har han kun haft 2 fridage. En sidste år hvor han var til en rund fødselsdag, og så ved min søsters bryllup i år. Så jeg synes at det er velfortjent.
Jeg har været ude og købe skjorter og strømper til ham, ikke fordi at HAN synes at det var nødvendig, men som jeg sagde til ham – Jeg nægter at sende dig ud af landet som en bums, som jeg da også kan sige det ;-)
Tøj interesser ham ikke en pind, så fordi at der mangler en eller flere knapper, eller at hans skjorter gaber pga. at der sidder 10 kg ekstra på maven gør da ikke noget.. Hmm han har også fundet ud af hvad golfstrømer er og at han faktisk har flere af dem !! Nå men nu har jeg sørget for at han ser rimelig anstændig ud og måske for meget endda. For da jeg snakkede med ham i tlf. her til aften spurte han – Hvornår skal VI så pakke, som om at det skulle jeg også lige hjælpe ham med ;-) jamen far !! UGH
Jeg ved godt at når jeg rækker ham lille fingeren, så tager han hele hånden og gør sig selv utrolig hjælpeløs, for nu har jeg jo styr på det, så kan jeg jo ligeså godt fortsætte med at gøre det.. Sådan er hans holdning, og jeg ved det !!

Jeg har været lidt trist og nedtrygt i et stykke tid, men kender også grunden der til, som hører under kategorien MP ( meget privat ). Jeg ved at jeg trænger til en spark i røven, men kan ikke lige gennemskue hvordan jeg skal gribe det an !!

Michelles voldsmand fik forlænget hans varetægtsfængsling i mandags til den 21/6 og så må vi se hvad der videre sker der fra.. Hans tiltale er ændret fra mordforsøg til vold af særlig karakter !! Det havde vist noget at gøre med, at de ikke mente at der var blodspringninger i øjerne alligevel.. Michelle har snakket med hans søn som bekræftede det vi havde hørt, med at han skulle være prøveløsladt for vold er god nok !! Jeg er MEGET spændt på at få ansigt på ham.. Han har sagt til politiet at han ” bare ” hjalp hende op, men så vil jeg nødig hjælpes af ham..

André kommer hjem fra Sjølund festival i morgen.. Han har ringet et par gange i den forløbene uge. Det har vist været rigtig hyggeligt, lige bortset fra Birthe Kjær som ikke lige er hans kop te ;-) Min søster var der også i forbindelse med de handicappede hun arbejder med, så der kom lige en mail med at billede af hende og André.. Dejligt

Claus skulle have været til møde i amtet i næste uge, men ex konen har valgt at tage med drengene i sommerhus sammen med bedsteforældrene uden at melde afbud. Så hvis det ikke var fordi at de ” små ” åbenbart kom til at fortale sig, kunne Claus havde taget der ned alene. Hun gør virkelig ikke ret meget for at vinde min sympati, men det skal hun vel heller ikke.. Hun har lavet en kæmpe hus da hun fandt ud af at den store gerne ville flytte her hjem, og at hun så skulle betale børnepenge !! Han har foreløbig ændret mening og som han siger – Jeg er aldrig hjemme alligevel.. Trist
Han ved hvor der er en nøgle og at han altid er velkommen her !!

Jeg må hellere gøre mig klar til sovstrup.. Det bliver et par hårde døgn med natte arbejde, men sådan er det.. Et eller andet sted er jeg glad for at jeg ikke er selvstændig endnu.. Jeg kan simpelthen ikke lade bilen stå når den står i indkørslen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig af sted er publiceret 10/06-2004 20:25 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.