En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Operation
Halina Abram...
15 dage siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Så er den første weekend med nat kørsel overstået.. Pyha.. Min ryg holdt fyraften kl. 02.00 i nat, men jeg overgav mig først kl. 05.30 selv om at det var ikke med min gode vilje, man bliver jo begærlig når det går godt !! Jeg holdt mig lidt uden for snik, snak, sladder rækkerne, for jeg gider det ikke, og er også overbevist om at jeg ikke kan leve af snakkepenge !!
Men som sædvandelig havde jeg start problemer mht. hvor jeg skulle placere mig i forhold til dagkørsel, men jeg var nu godt tilfreds med slut resultatet.

Jeg har været hjemme ved min far for at hente div. papir til regnskab, som skal laves og afleveres 2 gange i den periode hvor han er væk.. Den har han regnet godt ud ;-) Jeg har prøvet turen før, selv om at det er et stykke tid siden.. Det irritere mig lidt at han ikke er så nymordene at have en computer, som helt klart vil gøre tingene lettere, men når selv vores computer i bilen efter hans mening burde ligge på bunden af havnen, er der nok ikke de store chancer for at han nogen sinde vil investere i sådan en.. Han var ellers meget interesseret i hvad det kostede at maile til Canada og overrasket over at man kunne indtale mail som hans fætter havde gjort til mig.. Så måske er tanken ikke så fjern efter at han kommer hjem igen.
Jeg har en sygehus tur i morgen, så dagen skulle gerne været redet der, selv om mandagen efter sådan en weekend godt kan være sej !!

Michelle ringede i går om hun ikke lige kunne låne nogle penge, og så skulle hun også lige køres.. Hmm.. Jeg synes at hun har gjort alt for at undgå kontakt, og skubbet mig/os ud på en sidelinje. Det har gjort mig utrolig ked af det, og samtidig lidt sur når hun kun ringer når hun har brug for hjælp og at jeg så er god nok !! Jeg ved godt at hun skal lære at være selvstændig og klare sig selv osv. men når jeg så har kommenteret at det ville være dejlig at se hende, siger hun – Jamen i er skam også velkommen til at besøge mig. Men hvad hjælper det når pigebarnet aldrig er hjemme, eller sammen med hendes veninder.
Det bunder nok et eller andet sted i at jeg skal acceptere at give slip og ikke være den samme del i hendes liv som jeg var engang. OG AT JEG SELV SKAL FÅ MIG ET LIV !!
Selv om at det kan være skide irreterne at hun oftest ringer når hun har brug for hjælp, skal jeg være taknemlig for at jeg som regel er i stand at kunne hjælpe hende..

Jeg mangler bare at gøre bilen rent efter nattens strabadser, og så kan jeg holde fyraften med benene oppe i sofaen ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mat i sokkeholderne er publiceret 13/06-2004 16:44 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.