Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
JEG ELSKER RUTEBILER !! Der stod en fin pakke på bordet da jeg kom hjem i dag. Jeg som elsker overraskelser nærmest flåede papiret af, og ud kom en ” spand ” rutebiler.. Name nam ;-) Jeg tror at jeg venter med at åbne den til at jeg kan være alene og kan pleje min dårlige samvittighed ( kg ) i fulde drag. Bid for bid, styk for styk..

Jeg er rigtig kommet på ” overarbejde ” mht. til mit arbejde.. Vi plejer at have en arbejdsfordeling der går ud på at min far søger for at jeg får en nyvasket og fuld tanket bil hver morgen, mod at jeg så står for den indvendige rengøring !! Men nu er der ingen kære far, så jeg må selv huske at få det gjort ;-(
Jeg har fået en mail fra min fars fætter der fortalte at flyet var 2 timer forsinket, så det vil sige at han er ankommet ca. kl. 20.00 dansk tid lørdag. Puha han stod op kl. 15.00 fredag eftermiddag !!

Påhænget ringede allerede fredag nat og spurte efter ham. Jeg fortalte som sandt var at han var taget til Canada, men ” løj ” om jeg viste hvornår han kom hjem igen.. Han har gentagende gange bedt hende om nøglen til huset, men hun har hver gang kommet med en historie.. For et par uger siden tog hun en flaske rom, 500 kr. af hans veksel penge, plus 50 af hans piller i et tidsrum hvor han kørte mig hjem. Jeg tror at det var prikken over i´et, for han har nægtet at have noget med hende at gøre siden. Jeg håber at han holder sig fra hende denne gang.

Jeg har valgt at jeg vil tage tyren ved hornene og ikke lade mig selv synke i ynkelighed vedr. Michelle og vores kontakt, eller manglerne på samme. Så i dag ringede jeg og spurte om hun havde lyst til at tage en rundtur i genbrugscentre, noget som jeg ved at hun godt kan lide !! Og bingo – selvfølgelig, skal det være nu ;-) Som sagt så gjort, men der var desværre ikke noget som faldt i damens smag. Hun har en ret specielt tøjs stil/smag som ikke kan købes, men med lidt klorin, en saks og sikkerhedsnåle kommer det til at ligne noget som er løgn, men hun kan lide det… Såååå må mor her bare bide tænderne sammen, og håbe på / glæde sig til at hun vokser fra det..

I morgen er jeg alene hjemme efter arbejde, og så har jeg nogle mail der skal indhentes.
Jeg har det bedst med at kunne fordybe mig i det som jeg skriver, uden at blive afbrudt af at der kommer en forbi. Men samtidig popper der også en dårlig samvittighed op i mig, når jeg har et ønske om at fordybe mig i min egen lille verden. For jeg ved jo at der er ingen i huset som ønsker at genere mig, men måske bare vil have et knus eller veksle et par ord..

Utaknemlig eller hva…

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rutebiler er publiceret 14/06-2004 20:04 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.