Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 1 dag siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
4 dage siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
13 dage siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Med ca. 400 Km kørsel i dag, og jeg sidder stadig plantet på min flade r.. ;-)

Mødet med Lægen gik meget godt. Vi fik opklaret de spekulationer vi havde omkring André og hans diagnose, og fik en forklaring, plus ( atter ) en undskyldning for den samtale lægen havde haft med ham fra PPR.

Hans diagnose er : Psykose, akut og forbigående uden specifikation.. Dvs. at han langsom, men sikkert kommer igennem denne tilstand, uden at skulle være under vedvarende medicinsk behandling. Men hun ønsker at bibeholde hans medicinering til efterårsferien, da hun synes at hans skolegang skal være på plads før at de begynder at trappe ham ned. Og hvad endnu bedre er, at hun ser ingen tegn på skizofreni hos ham. De tegn der har været, kunne sagtens opstå under en psykose !! Jeg er meget taknemlig for at han ikke skal også skal slås med denne sygdom.
Vi fik snakket om kommunikationen til, og om struktureringen omkring André som bla. skal være korte og præcise beskeder, og en MEGET firkantet hverdag uden for mange sidespring, men det er alt sammen noget som vi godt var klar over, og som vi bestræber os meget på..
Hun fortalte også at hun ud fra de papir som var blevet tilsendt fra børene psyk, kunne læse at hans intelligens niveau lå på et sted imellem 1-6, hvor det normalt skulle ligge imellem 8-12 med et gennem snit på 10 !! De tal har jeg aldrig fået oplyst, men er meget interessante at vide..

Der hvor filmen var knækket vedr. ham fra PPR, var at hun mente at vi havde givet samtykke til at hun måtte videre give oplysninger, men kunne nu hvor hun sad med papirerne, godt se at vores samtykke " kun " omhandlede indhentning af oplysninger ved børene psyk, læge og tidl. skoler..
Det var også ham fra PPR der havde sagt, at han havde under samtalen med lægen, havde fået at vide at André havde fortalt om selvmord !! Noget som lægen slet ikke kunne genkende, og som hun også mente var en vigtig information til forældrene hvis det var aktuelt.. Jeg må ærlig indrømme at jeg er chokeret over denne mand, og så alligevel ikke.. Dem fra PPR som André tidl. har været under har heller ikke været deres job værdigt.. De byggede luftkasteller som bla. at det var familie problemer der gjorde at André var som han var ( baseret på min barndom ). At Claus måske slog ham, noget som han ALDRIG har gjort, for så havde han ikke været her i dag. At han måtte være stærkt ordblind da han ikke kunne læse, og jeg kan blive ved..Det skal lige siges at det var før at jeg forlangte ham undersøgt på børene psyk.. Men alligevel..
Lægen spurte til om vi ville give samtykke til at hun måtte videre give oplysninger, men der sagde jeg klart nej.. Hvis nogen vil vide noget om min søn, kan de spørge mig. Basta

Der skal være et møde med lægen, skolen, ppr og os, men det bliver nok ikke før efter sommerferien.. Jeg er meget spændt på at høre PPR`s forklaring !! Den kan i hvert fald ikke bort forklares når lægen er tilstede..

Efter mødet snuppede vi André med en tur til Tyskland og fik brugt en farlig masse penge, men det var en god og hyggelig tur. Bagefter kørte vi ham tilbage på gården.. Han skal til Sjølund festival på fredag i næste uge, og glæder sig helt vild.. Vi har ( han og jeg ) lavet en lille konkurrence om hvem der kan skaffe flest autografer.. For hans vedkommende ved de festivaler han kommer, og for mit ved de kendte mennesker jeg har i bilen.. Men når politiker og andre større personligheder ikke tæller, ja så fører han stort ;-) Men skidt med det, bare han kan se det sjove i at tryne mig !!

Jeg vil lige have en par mail fra hånden inden pligterne kalder ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig hjemme igen. er publiceret 01/06-2004 17:55 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.