Igår var dårlig

And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Hey dagbog, jeg har egentlig aldrig oplevet at blive truet før, men de lever da endnu, - dem der har fattet bare lidt af min dagbog ved, at der er længere fra tanke til handling.

Så var der idioten der havde det sjovt med, at kunne side langt væk også forsøge at fornærme mig :) det siger mere om vedkommende end om mig.

Så blev jeg kicked fra vores server af et medlem af klanen...jeg ved ikke hvem..det gjorde mig sur, - bare fordi jeg var på den anden side, og at han tabte..man kæmper jo ikke for ens liv. Nå men så skrev jeg et brev til alle, gående på, at hvis det var accepteret af alle, at det var iorden at kicke mig på den måde, så ville jeg forlade klanen og finde mig en anden.

Det fik folk op af stolen, - så jeg har fået nogle breve fra folk, om at det ikke var iorden at vedkommende gjorde sådan, at jeg ikke må forlade dem...de har brug for mig...osv.

Det lykkes mig igår, sammen med hende fra spanien, og nogle andre,..at spærre de flere fra klanen inde i et hus, så de ikke kunne komme ud. Jeg gav dem rigtig klø,..jeg ville vise dem, hvordan det ville gå, hvis jeg ikke var på deres side..vise dem et og andet. Jeg var tændt!!!

Efter de havde tabt denne runde, spurgte de mig, om de ikke lige måtte hente mig over på deres hold. Det gik jeg så med på, - det førte til at de og selvfølgelig også jeg vandt. Så et par fra det gamle hold skrev, at jeg var overalt..at det nu altid var mig der stoppede dem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Igår var dårlig er publiceret 12/06-2004 11:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.