Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Hey dagbog, sådan kan det gå når man spiller en smule ET, - jeg har på en eller anden måde fået flækket min Ctrl knap.

Jeg kan måske pille den af og lime den sammen, hvis jeg ellers havde noget lim.

Jeg får helt lyst til at lave et billede :) Baggrunden skal være taget fra ET, men så vil jeg sætte nogle tekst bobler ind, og et par "nude chicks" altså...et par nøgne kyllinger :) LOL - se det kunne være sjovt.

Nå ja, så må jeg vel også lige fortælle at der på vores tyske server :) idag var fyyyldt med danskere :) så det var en fryd at finde en ny dåse "røv spark" frem :) For på første pladsen, lå jeg selvfølgelig...og jeg nakkede dem for vildt, - jeg er stadig den bedste dansker der spiller ET! :)

-15:52- jeg har nu fået skrevet 8 1/2 side, så jeg "kun" mangler 1 1/2 side til jeg har fået lavet de 10 sider. Jeg mangler at lave en konklusion, også skal jeg også ha lavet en side med en måde hvorpå man kan arbejde med det jeg har lavet i skolen..altså en didaktisk planlægning. Dette sidste punkt skal fylde 10% af den samlede opgave, altså skal det i mit tilfælde fylde en side. dermed ved jeg hvad jeg skal fylde de sidste 1 1/2 side med. *S* og når det er gjort har jeg sommer ferie. ok, ok ..ned på jorden igen, for jeg skal læse både dansk, psygologi, og pædagogik i sommerferien...såååee.
__
Det var den ET Træning. De fleste var klanen brokker sig over i gv, at de mener at der er nogle modstandere der bruger snyd. Så som at kunne kigge igennem mure, og auto aim..så folk bare kan skyde, og kuglen altid rammer hovedet. Jeg synes bare ikke jeg mærker til det, jeg kæmper som besat..Men jeg er også frygtet af mine modstandere..men man ser det også tydeligt på det antal points jeg har efter hver runde, jeg ligger for det meste altid som nr 1. så kan det godt være nogen kan se igennem mure, men hvad nytter det, når jeg bruger min 6.th sans. Så får folk en granat lige i fjæset, selv om de kunne se mig, og jeg ikke kunne se dem..men jeg kunne føle dem...og hver lyd forråder dem..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var det tastatur er publiceret 13/06-2004 01:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.