Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
4 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
2 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
6 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
6 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
4 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
8 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
7 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
6 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
8 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
4 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
3 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
3 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
5 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
4 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
3 år siden
Så har jeg været til fys, og kan se en lysning ;-)

En ting er sikker, jeg har aldrig været ude for en mere Profes­sionel behandling som den jeg fik i dag. Hun startede med at beordre mig til at smide tøjet, med undtagelse af bh og trusser, og så undersøgte hun ellers min ryg på kryds og tværs, imens vi snakkede om min arbejdsstilling og ulemperne ved den. Hun konstaterede at jeg havde tendens til at hvile på den ene ben, og at jeg skulle koncertere mig om at holde vægten på begge. Noget som jeg i bund og grund godt ved..

Den diagnose som lægen havde givet med iskias nerven, kaldte hun for lidt af en skrallespands løsning, som var let at skrive !! Hun mente, som jeg også haft en ide om, at det var et hold i ryggen som følge af den fastlåshed jeg havde været ude for.

Hun beordrede mig til en bestemt øvelse som jeg skulle lave en gang i timen. I alle vågne timer selvfølgelig ;-) Og så ellers ud og gå ture, men selvfølgelig inden for smerte grænsen.

Jeg har ellers tidligere været af sted med vores hund, men har bevist undgået at komme i skoven hvor underlaget er ujævnt, med det resultat at jeg har måtte lade hende blive i snor. Hun har så flere gange vendt sig om og kikket bebrejdende på mig, med et blik som sagde -Hvorfor kommer du ikke, hvorfor går du ikke hurtigere og skal det her tage hele dagen ;-) Jeg vil prøve turen igen,for at få lidt gang i systemet.

Jeg har fået en ny tid til fredag, og heldigvis mente hun ikke at det var en længere proces, så jeg håber snart at være på duppene igen.

I morgen skal jeg med Michelle i retten. Det er jeg er MEGET spændt på.

Jeg er spændt på sagens udfald, på vidnernes forklaring og på hvor mange " tilskuere " der kommer. Michelle´s far er med i en motorcykelklub, og nej han er ikke rocker ;-) Han bliver lidt negativ når jeg kalder ham det, for han er birker. Basta

Den tiltalte har haft en tilknytning til en venskabsklub, men hans handling er fuldstændig uakseltabel, så han er uønsket i de kredse !! Men jeg kan forestille mig, at der vil møde nogle op fra begge klubber !!

Nå men jeg vil en tur i gulvet og rode lidt rundt.. Med en overbevisning om at både hunden og katten tror, at det er fordi at jeg vil lege med dem ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Op og stå / gå !! er publiceret 30/06-2004 14:58 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.