20 år siden

Pongo savner "far"

Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så er jeg hjemme igen efter sølvbryllupsfest hos Peters søster - ja, jeg og Pongo er hjemme igen..., vi efterlod Peter deroppe i det nordlige... ;o)))

Peter ønskede sig at komme til Grøn Koncert idag, og det skulle han da bestemt bare gøre, når han havde lyst, så han fulgtes med sin store datter og gode venner her i eftermiddag. Jeg må erkende, at jeg altså ikke er så meget til "den slags", store rock-koncerter, festivaller m.m. Det er vel egentlig ikke fordi, jeg er for gammel, tror jeg - der er sikkert mange på min alder, der elsker det..., men det er bare ikke mig, og det har det vist aldrig været. Jeg holder meget mere af en rolig oplevelse med musik, som f.eks. den Lis Sørensen-koncert, vi var til engang i april måned. Lige på det punkt er vi ret så forskellige, Peter og jeg, men det er der jo ikke noget forkert i, så længe vi begge kan gi' hinanden friheden til det, vi lyster hver i sær..!

Altså "stjal" Pongo og jeg Peters grønne Berlingo og drog ad motorvejen sydpå, og vi havde en rolig tur herned, dog lige med en enkelt pause, så Pongo ku' få tisset, og jeg ku' få en smøg.
I aften var jeg så lige en tur i Bilka sammen med Lene og hendes kæreste Lars. Jeg skulle ha' lidt handlet ind, for i morgen skal der holdes lidt føs'dag her i huset, og jeg havde slet ikke fået handlet ind ellers, siden før vi kørte til Norge, så reserverne var ved at være langt nede..
Langt om længe, er der nu ved at falde ro på både Pongo og mig. Pongo har været ude mange gange, hvor han har kikket langt efter Peter - det er altså ikke til at forstå, hvor "far" bliver af.., og det er jo ikke så nemt at forklare en hund, at "far" først kommer med toget engang i morgen, når koncert-rusen har lagt sig.

Nå, jeg vil lige ha' ryddet lidt op her, og ha' gjort klar til dagens første gæst. Benthe kommer allerede til morgenkaffen i morgen, og så dukker resten af flokken op sådan løbende hen ad dagen....
Det skal nok blive en rigtig god dag.

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pongo savner "far" er publiceret 15/07-2004 22:45 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.