Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Hey dagbog, med et helt andet navn, - chatter jeg som sagt et andet sted..igår blev der søgt om at komme på min venneliste *G* nu er det 3 på den..der er 14 på den gamle..men de fleste af dem er x-chattere..

Mit andet navn, gør det lettere for folk at finde noget at snakke med mig om, - man kan sige det lægger mig i en kasse, som folk så gerne vil have andre er. Men indholdet er det samme, jeg har ikke tænkt mig at kysse andres røv, for at holde mig på god fod med nogen, jeg er ærlig,..og siger det jeg mener..kan folk ikke lide mig, så kan de bare holde sig væk!

Idag kom den lille "film" jeg havde sendt bud efter :) Jeg husker stadig hvordan jeg dengang sad og ventede spændt på at det næste afsnit af serien "black adder" skulle komme på tv :) - idag kom det absolut sidste afsnit..lavet 10 år efter de var færdige med de andre*S* Et afsnit jeg aldrig havde set før :) der var kun 2 dvder af dem på lager der hvor jeg købte filmen :) nu har jeg den ene..

"Black adder, back and forth" selve mit Jester navn er blevet inspiret af af serien black adder. fra det første afsnit, og de senere afsnit..hvor han i det første vælger det tøj han vil have på, skoene osv...med en stor..underfundig skridt beskytter..og et par store nar sko *GG* alt imens han i virkeligheden ikke er en dum nar....dog synes jeg først han begyndte at blive udspekuleret efter det første afsnit. aaahh det var sku humor dengang.

*GG* han viser hånden, 3 fingre stikker frem :)
¨

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nyt kuld er publiceret 21/07-2004 13:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.