Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 19 dage siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 8 dage siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Hey dagbog, - meget er blevet sagt, meget har jeg måttet ligge øre til. Men den egentlige ekspert omkring mig selv, må siges at være MIG SELV. Jeg kan ikke lægges i nogen kasser, og alle former for stempler lader jeg hånt om.

Folk siger så meget, men så længe de ikke lytter forstår de slet intet. Der er ikke nogen der har mere selvværd end jeg har det, det er derfor jeg ikke bare siger "ja" til alt det nonsens folk disker op med. Jeg har min helt egen klare mening, og det er sandheden! Jeg indeholder mere kærlighed end de fleste.i min lille finger..Men jeg kan godt lægge bånd på det..for ingen har vist sig værdig til den! Jeg har stærke følelser og kan være blød,- men det betyder ikke, at jeg har en ryg..et hvert angreb, vil ALTID blive besvaret med et angreb. Det har intet med kærlighed at gøre, men er en nødvendighed, - ingen skal slippe afsted med noget som helst over for mig.

Når jeg tænker på selvmod, er det ikke fordi jeg har et lavt selvværd..men fordi jeg har et højt selvværd...jeg ved med 100% sikkerhed, at jeg ikke kunne finde kærlighed hos et andet menneske til mig..dermed er der kun folk tilbage der ønsker at såre mig...men jeg er for god til at leve et liv kun for at kæmpe imod andre...jeg ønskede mig kærlighed..det fik jeg ikke...Det er ikke lav selvværd, men min vilje og styrke der siger at kun det gør et hvert liv menings fyldt..for min fjender kan rende mig..jeg lever ikke for at kæmpe imod dem...det er de for usle til.

Jeg ved folk aldrig vil være enig med mig, - men jeg er eksperten i mit liv..der er intet at diskutere!!

Jeg gidder heller ikke høre på hvad jeg skulle gøre, for min søgen er slut...jeg fandt intet..og søgningen bliver IKKE genoptaget..derfor tænker jeg kun på den bedste tid..jeg har opnået det jeg godt ville..jeg ville dog også godt lige se "lord of the rings" extended version..og starwars 3..selv om selv om det måske burde være lige meget.

"i love myself to much, to be satisfied with only the smell of assholes"
---
var inde og spille igen :) ET selvfølgelig :) jeg var på allie siden sammen med et par venner, og et par af mine andre venner var på axis siden :) vi havde fanget dem i en krog,.og en axis ven sagde...her kommer vi aldrig væk fra...de blev "spawn killed" så meget så det var umuligt..ikke af mig, jeg havde jo ingen airstriks som medic...som begyndte de fleste axis folk at gå..så det pludselig var 7 imod 10..så sagde jeg at jeg gik over til axis siden..som sagt så gjort..8 imod 9 nu...jeg kom nu frem som axis, jeg løb lige ud, og imod fjenden..knallede den ene af den anden..som en mand der var besat..så tog jeg toget og begyndte at kører som vi skulle..jeg nåde også næsten til mål inden jeg blev skudt..men det var tæt..nå men nu var alle kommet ud..faktisk var der en af venner der på tysk sagde..der gik ikke lang tid inden "dago" (mig) var gået over, til toget var begyndt at kører...nå men det lykkes at vinde :) vi havde brudt den spawn killing ting, som jeg altid er med til at presse folk tilbage til...folk jamre altid op om, at de aldrig kan slippe ud af en omgang spawnkilling :) det kan man godt..hvis man har viljen og et godt kamp hjerte!!

"Better then Rambo" :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Helt anderledes er publiceret 20/07-2004 18:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.