Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Hey dagbog, klanen tabte klan kampen iaftes :) men det gør ikke noget, for som jeg før har sagt til andre, så var gårsdagens øvelse som et hold den første gang vi trænede sammen og lagde en strategi :) man kan vel heller ikke vinde første gang :)

Men en ting er sikkert, selv om gamle d fra klanen kaldre mig naiv, og sagde at træning aldrig blev til noget,..ja så blev det til noget for første gang i alle de år han har været der!! *GG* og for første gang jeg har været der..men jeg blev også ved med at skrive, at vi skulle øve os, lave en strategi, ..lod mig ikke spise af med at det kunne vi ikke...folk ville ikke holde sig til strategien..osv...nej det gik godt! nu mangler vi bare at øve os noget mere, så skal vi nok vinde engang.

Iøvrigt skal det lige siges, at jeg løb rundt om den høje yderbygning, i et forsøg på at nå at ramme med den granat ind af vinduet..splitten var trukket..jeg stod med et godt stykke neden under og væk...så snart jeg var omme af hjørnet, lavede jeg så mit kast i en meget spids vinkel..That was one in a million...det skulle jo gå hurtigt, da han jo var ved at fjerne vores dynamit :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tabt kamp er publiceret 24/07-2004 22:25 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.