Lille mis på gulvet der!

Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Helt almindelig i hovedet er du ikke.. Hun ligger ved terressedøren og skærer tænder efter fuglene. Men når vi så lukker hende ud. Ligger hun helt flad i græsset og hyler efter at blive redet. Og det selv om der ikke er nogle fugle i nærheden.

Chili er en stor glæde for os. Hun er vidunderlige sød, kælen og hyggelig. Hun ligger om dagen i en lille kurv (der buler når hun ligger i den) og sover hele dagen. Om natten løber hun så rundt, op i soveværelset, et tur omkring ungerne, hvis man nu kan vække nogen så er det rigtig godt.

I nat var det manden det gik ud over. Chili fik vækket ham ved at hoppe rundt på maven af ham.. Og når først selskabet er vækket, så sover man ikke igen. Tøsen kravler rundt i sengen, drysser hår over alt, gnider sin kolde næse mod alt der er udenfor dynen, og miauer sin utilfredshed med at blive ignoreret.

Hendes ynglingsted er stolpen mellem trapperne, op til soveværelset. Der kan hun hænge næsten tre meter over jorden. Bange af sig er hun ikke. Nogle gange kravler hun (via tapetet) så højt op at jeg ikke kan nå hende (158 cm, så der skal ikke så meget til :))

Jeg kunne skrive stolpe op og stolpe ned om hendes ulykker. Men jeg vil se om ikke jeg kan overvinde dette hvide stykke papir, jeg har set på de sidste par dage..

knus Bera..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lille mis på gulvet der! er publiceret 26/07-2004 08:55 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.