Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
3 måneder, 5 dage siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg elsker fødselsdag, især min egen. Og den er lige afluttet. Den officiele i hvert fald. Min veninde har være og spise med mig. Jeg fik en biograftur i fødselsdagsgave af hende. Det var så hyggeligt da vi i sidste uge var inde og se Troy. Mand ham Bratt Pitt er et lækkert stykke mandfolk :)

Min store pige har givet mig en lyskugle, en af dem jeg elsker til fyrfadslys, den mellemste har givet mig en ny ankelkæde og min lille dreng gav mig et staffeli..

Manden gav mig et bordstaffeli, en skitseblok og anden del af "den romerske familie" som jeg nyder meget at stave mig igennem. Mand der er mange svære latinske navne og ord.. Men det går..

En anden ven gav mig tredje del af serien og min mor havde penge med til mig. Hun mente jeg kunne give mig selv den navlepiersing jeg vil have. Og min mand kunne så købe akvariefisk for hans del. (han har også fødselsdag idag)
Mine brødre har ringet. De to yngre. Min storebror har garenteret glem det er idag. Han husker aldrig dagene. Men mine niecer fra Sverige har skrevet og ønsket mig tillykke.

Jeg har en dejlig familie, og jeg er et meget heldig og lykkeligt menneske..

Så hav en dejlig aften. Spis et ekstra stykke af jeres ynglings kage, eller tag et stykke is, og giv mig skylden. Hvis nogen spørger, sig det er Birgitte der lokker..:)

knus Birgitte/Bera.

Jeg ved stadig ikke helt hvad jeg skal gøre angående navn. Jeg er stadig ikke officielt Bera, men jeg føler mig ikke længere som Birgitte. Nå, kommer tid, kommer råd. Og de fleste ved hvad jeg mener..

hej hej...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fødselsdag. er publiceret 05/08-2004 22:07 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.