19 år siden

Han er da dejlig..!

19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Han er dejlig..!

Ja, det er han altså , lille Josva, mit barnebarn..!

Herefter skal så lige følge en kæmpe-tak til alle jer, der har skrevet lykønskninger til mig, da han blev født for en uge siden. Det var jo næsten helt overvældende
Jeg havde samlet alle hilsnerne og printet dem ud (næsten til en lille bog), som jeg gav Annie og Peter – de var virkelig imponerede.., og jeg skal hilse og sige tak til alle..!

Jeg tog til København i fredags lige fra arbejde og blev modtaget på hovedbanegården af Irene (jeg ville jo fare vild, hvis jeg skulle klare mig selv derovre… :o))), og efter en tur hjem til hende med min bagage, tog vi bussen om til de nybagte forældre. Annie og Josva var blevet udskrevet fra Rigshospitalet om formiddagen, så det passede jo fint.

Der var han så – det lille pus, og jeg kan vist skrive side op og side ned om hvor dejligt et barn, han er. Så rolig og mild, store blå øjne – og så færdig, netop fordi han er så stor fra fødslen, små buttede arme og ben. Ja, han er selvfølgelig helt perfekt..!! Og Annie, min datter der nu er blevet mor, lykkelig men træt er hun, og har stadig ondt efter kejsersnittet. Det hele har været en lidt chokerende og overvældende oplevelse for hende, men hvor er det dejligt at se hende med sin lille søn i armene. Peter, den stolte far, kunne jo ikke være en bedre mand og far – han varter dem begge op i alle ender og kanter, så det er en fornøjelse at betragte. Jeg er slet ikke i tvivl om, at de bli’r en lille og meget lykkelig familie, når de nu lige får styr på hverdagen igen.

Ja, det var en god oplevelse at være på københavnertur – det var det virkelig..! Det er slet ikke så tosset endda at være mormor..!
Vel hjemme igen i går eftermiddags blev jeg hentet ved toget af Lene, der for første gang var hjemme på weekend fra hendes skole i Ringkøbing. Jeg blev simpelt hen mødt med et kæmpeknus, det var bare så skønt. Hun har det godt, min store pige, hun kunne simpelt hen fortælle i timevis om alle de nye oplevelser, kammerater m.v. Vi havde lige nogle timer sammen, hvor vi også spiste sammen med hendes far og derefter kørte turen til Ringkøbing med hende. Hendes far fik nogle billeder m.v. hængt op for hende på værelset inden vi vendte næsen hjemad igen.

Hen ad midnat var jeg så helt hjemme igen efter en lang weekend, og hvor var jeg dog træt, så efter en lille kort tlf.snak med Peter, der for øvrigt har fødselsdag i dag, var det på hovedet i seng.
I eftermiddag tager jeg toget op til Peter i det nordjyske for at fejre hans fødselsdag sammen med hans forældre og børn i aften. DSB har da virkelig glæde af mig i disse dage :o))

Det får mig til at tænke på, at det i dag er nøjagtig 2 år siden Peter og jeg mødte hinanden for første gang. Det er bestemt ikke småting, der siden er sket…

Tillykke med dagen til dig, min elskede
Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Han er da dejlig..! er publiceret 23/08-2004 07:27 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.