19 år siden

Mildt sagt … Skide nervøs

Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
23 dage siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
13 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Lige nu sidder jeg med sommerfugle i maven, da jeg skal i retten med André i morgen, vedr. det røveri han begik i foråret.. Jeg håber at de lader ham slippe for straf pga. hans handicap, også selv om at jeg normalt mener, at hvis man har gjort noget forkert, skal man have sin straf. MEN

Hans advokat sagde, at han regnede med at han slap billigt. Forstået på den måde, at de nok ” kun ” vil forlange, at han forsat er under behandling / opsyn af psykologer. Det håber jeg så inderlig rigtig, da jeg ellers er bange for at han kom komme ind i en psykose igen.

En af de ansatte på gården, ringede her til aften og fortalte, at hun havde taget ham med hjem til sig selv privat, da han havde det meget skidt med at skulle i retten, men havde det bedre efter at de havde snakket sammen.. Han bliver så hos hende til i morgen og vi aftalte, at jeg kom ned til hende inden at vi skulle der ind.
Hvor ville jeg ønske, at jeg kunne tage ham ind til mig og give ham et knus. Bare holde om ham og fortælle at jeg elsker ham, og at det nok skal gå. Men selv om at han var her, eller jeg var der, så var det ikke sikkert at jeg fik lov !! Følelser og fysisk nærhed er en svær ting for en størrelse som ham.

Jeg snakkede ellers med han i går, og der virkede han til at have det godt. Han fortalte ,at hvis han nu blev gift med hans kæreste og fik hendes efternavn, så kom han til at hedde det samme som Claus og jeg. En sjov tanke af en 15 årige..
Alt andet lige, så tror jeg at hans forelskelse i hende, har skubbet tankerne omkring retssagen lidt i baggrunden, indtil nu hvor det er kommet så tæt på.

Jeg var ellers ved læge i dag.. Her på det sidste har jeg døjet med svedeture, hovedpine og unormal træthed. Jeg kom sådan cirka ”lige ” til at kikke lidt på Internettet her i dag, om hvad der stod vedr. skovflåder. Jeg ved godt at man skal ALDRIG læse om sygdomme, for så fejler man pludselig alverdens ting, men jeg kikkede også bare lidt ;-)
Men der stod bla, at symptomerne ved den bakterie som man kan risikere at få, var som mild influenza.. Ugh og så ringede mor her til lægen, for hvis nu…
Også han beroligede mig, og sagde at så længe at der ikke var udslæt, så skulle hævelsen nok fortage sig. Jeg plejer ellers ikke at være så hysterisk, som jeg har været med dette ;-)
Så jeg må bare afvendte og se om jeg har en influenza der er på vej, eller om det måske er psykisk pga. spekulationer vedr. André. Det er jo ikke helt at udelukke !!

Jeg har ellers ” gemt ” opvasken fra i dag, til i morgen, så jeg havde noget at holde mig i gang med, efter at jeg havde kørt Claus på arbejde. Men jeg kan ikke overskue at gå i seng, selv om at jeg skal op igen kl. 04.30. Tankerne kører på højtryk, og følelserne sidder uden på tøjet.

Så nu vil jeg gå i krig med opvasken… Hmm

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mildt sagt … Skide nervøs er publiceret 21/09-2004 23:55 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.