Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Nu hvor dagen nærmer sig, begynder der rigtig at komme nerver på. I morgen - onsdag den 22/9 fylder min mor 60 år og festen skal holdes på lørdag - og til festen på lørdag skal jeg holde tale for hende - præsis som jeg gjorde sidste år til min fars 60 års fødselsdagsfest.

Jeg føler mig bare lidt mere presset i år. Talen er godt nok skrevet..men vi er jo lige flyttet for et par uger siden og er ikke rigtig kommet på plads endnu. Og jeg har kun fået øvet på talen 2 gange - og det er ikke meget ! Jeg gennemgik den 2. gang i dag, hvor jeg tog tid på den. Den tager ca. 10 min. og så skal der lægges lidt ekstra tid til, da min bror og jeg skal overrække min mor et potrætfoto af min bror og mig i slutningen af talen som en overraskelse. Så rundt regnet nok 10 til 15 min. i alt, hvilket passer godt ind i min fars tidsplan for festen.

Min mor har lejet sin ynglingsrestaurent "Ejer Baunehøj" og vi bliver 56 gæster i alt til middag kl. 12.00 og eftermiddagskaffe. Og selvfølgelig glæder jeg mig da helt vildt til festen - selvom jeg er lidt nervøs for talen. Men sidste år gik min tale fint, så det gør den vel også i år.

Og jeg glæder mig sådan til at se hendes ansigt når hun pakker det portrætfoto af min bror og mig ud... Det var noget som hun specielt ønskede sig. Hun havde fortalt mig, at hendes største ønske var et portrætfoto KUN af min bror og mig - min mand og min brors kæreste skulle IKKE være med på det. Det skulle kun være min bror og mig - bror og søster - HENDES to BØRN sammen på ET foto... Det var hendes største ønske - og det får hun nu opfyldt....

Nå, men jeg må vel hellere prøve, at få øvet lidt mere på talen... eller måske var det bedre at få lidt søvn...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nerver på... er publiceret 22/09-2004 00:18 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.